34 entry daha
  • cumhurbaskani erdogan katilmayacak diye bir turlu gerceklesmeyen liderler acik oturumu onerisi.

    buradan tum adaylara ve fox ya da yayinci kurulus olmak isteyen tum tv kanallarina seslenmek istiyorum. ayarlayin su isi, bu halkin cumhurbaskani adaylarini onemli konulari tartisirken gormesi en dogal hakkidir. demokrasilerin vazgecilmez unsurudur. dogru duzgun tum demokrasilerde, hatta bizim sorunlarla dolu eski turkiye gunlerimizde falan bile yer alan secimlerin vazgecilmez bir iletisim aracidir.

    liderleri ayri ayri izledik, farkli sorular farkli kisilerce farkli amaclar icin soruldu, onlar da cevapladilar. esas er meydani hepsinin ekonomi, teror, egitim gibi onemli konulari ayni sahnede tartisip, farkliliklarini daha iyi anlatabilecekleri boyle bir acik oturumdur.

    farkli sebeplerle gelmeyen aday varsa, o da o adayin sorunu olur. tum adaylara birer yer ayirirsin, gelmeyen varsa onun yeri acik oturum boyunca bos durur. ona oy vermeyi dusunen insanlar da bu durumu degerlendirirler. bu kadar zor mu?

    ince, aksener falan niye bu isi zorlamiyor anlayamiyorum. tayyip erdogan'a meydanlarda bagirip cagiriyorlar tv'de karsima cik diye, ama sonuc alinacak gibi bir cagri degil bu. en iyisi acik oturum tarihinin, yerinin aciklanmasi, adaylarin davet edilmesi. herkes kabul edip, erdogan etmezse, onun koltugu bos kalir, karari da millet verir.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap