3 entry daha
  • o okulun müdürünü sikeyim afedersiniz. benim okulumdan öğrenciyi alacaklar ve dövecekler hey gidi hey. o polise soruşturma açar ekmeğiyle oynarım. öğrencim benim namusumdur. ailesi tarafından bana emanet edilmiştir. (nokta)

    suçu bile varsa önce idari soruşturma açarım daha sonra kanuna teslim ederim. polisin benim öğrencimin düğmesine dokunma hakkı yoktur.

    not: okul müdürüyüm.

    not2: ha şöyle bir dönemde gücüm yetmez. ama gerekirse o otobüsün içinde öğrencilerimle beraber dayak yerim yine de öğrencilerimi (bana emanet edilen çocukları) yani namusumu yalnız bırakmam. öğretmen anadır, öğretmen babadır. kim evladını yalnız bırakır, üç beş kanun tanımaz şerefsize karşı çaresiz bırakır?

    edit: öğrenciler okuldan alınmamış eylem okul dışında bir yerdeymiş. ben öğrencilerin “müdür bey” diye bağırarak yardım dilediklerini duydum videodan o sebeple bunları yazdım.

    ha fikirlerim hala aynı en ağır suçu bile işlemiş olsalar polisin ceza kesmesi kanunlara aykırıdır. suçları varsa mahkemeler verir. savcı talimatı olmadan polis kelepçe bile takamaz öğrenciye.
241 entry daha
hesabın var mı? giriş yap