6 entry daha
  • rezalet puanim 2/10.

    sadece bosch degil bircok markanin servisi yedek parcalari piyasanin cok uzerinde satmaya calisiyor, bu az cok arastirirsaniz bilinen bir durum, bir nevi firsatcilik evet. o hortum da servis para kazanacak diye o fiyatta. eve uydu sistemi veya internet kurmaya gelen sirketlerde de kablo ve servis ucretlerinin sacma fiyatlarda oldugunu gorebilirsiniz.

    gelelim garanti mevzusuna. pazarlama stratejisidir, bu ucreti fiyatin icine giydirip 7 yil garanti vermek yerine bu sekilde satiyorlar. sacma buluyorsan almazsin olur biter. piyasada butun markalar 7 sene garanti veriyormus algisi nerden cikti anlamis degilim.

    son olarak siemens bosch ve profilonun ayni fabrikadan ciktigi da bilinen bir durum. madem o 400 tl sacma geliyor profilo alsaydiniz (ki ben oyle yaptim).

    adettendir, markayla bir baglantim yok. bunun yaninda bosch - siemens veya profilo alacak arkadaslara tavsiyem evinize gelen urunleri kesinlikle horoz lojistike actirmayin, servis formunda acilmasini istemiyorum kutusunu isaretleyerek gonderin, birakin kuruluma gelen servis kutuyu acsin ve kurulumu yapsin. bu sekilde urunde vuruk vs cikarsa birebir yenisi ile degisim hakkinizdan olmazsiniz.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap