5 entry daha
  • 15 temmuz’da tankları alkışlamak ile oruç tutup dindar olmak arasında hiç bir korelasyon yok, wikipedia’nın “list of fallacies” sayfasını okumanı tavsiye ederim senin gibi nedensellik kurmadan argümanları saptıran sahtekarları anlamak açısından insanlık zamanla bunlara isim vermiş.

    15 temmuz’da tank alkışlamanın dinsizlik göstergesi olması gerekiyor bu nedenselliğin çalışması için ama alakası yok. ne oldu 15 temmuz’da din ile ilgili? peygamberi mi alaşağı etmeye çalıştılar da tank alkışlayanlar kafir oldu? yoksa sen uzun adamı peygamber falan mı sanıyosun? bu birinci falso.

    ayrıca 15 temmuz’da kim tank alkışladı bütün muhalifler tank mı alkışladı zannediyosun? yoksa evde memleketi ne hale getirdi bu iktidar, amınıza koyayım diye lanet okurken uçak seslerini dinleyip evde olan biteni hayretle izledi mi çoğu? sonuç olarak tankları alkışlayanların tüm “chp” lilere veya “muhalif”lere mal edilmesi de yanlış bir kabul bu da ikinci falso.

    bilal de anladıysa artık rahat rahat hayatımıza devam edebiliriz. artık böyle tek tek “ince ince” *yanlışlayacağım bu saçma sapan argümanları. ha bunu da anlamadıysan, nasıl mantığı saptırarak olmayan çıkarımları ürettiğini anlamadıysan, git bir beynin senelik bakımını yaptır.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap