13 entry daha
  • akıllara ziyan akp kampanyası.

    neden mi ak parti?

    devletteki bürokrasiyi bitirdiği için. vali müdür atamalarını ilgili akp ilçe teşkilatları “direkt” üstleniyor, böylece devletin atama yükü hafiflemiş oluyor.
    kadrolaşma mı? ne kadrolaşması, fesat mısın nesin, adamlar sadece kendi çalışma arkadaşlarıyla çalışmak istiyor, o kadar.
    o diil de, bi de utanmadan dilekçeyle yapmıyolar mı bu işleri, ifrit oluyorum, “bilmemne beyin ilçe bilmemne müdürlüğüne atanması tarafımızca uygun görülmüştür”. tarafımız:akp ilçe teşkilatı! la insan utanır, torpil için de dilekçe yazılır mı kardeşim. kadrolaşmanın bile bi adabı üsturubu var, hayır “gazeteciler ele geçirsin de bizi bi güzel rezil etsin” diye mi belgeye döküyorsunuz bu adam kayırma isteklerinizi, valla anlamadım.

    neden ak parti? (dikkat ediniz, akp değil ak parti diyin ki biliç altınıza bu partinin ak, pak, pek bi temiz olduğu yerleşsin)

    yolsuzluklarla, hortumcularla mücadele ettiği için. hakkında bi ton yolsuzluk davası açılmış ama dokunulmazlıkla paçayı yırtmış kemal unakıtan gibi kendi bakanlarını hesaba katmazsak akp hortumla mücadeleye “damardan” girdi.
    bu arada eğer cem uzan canına susayıp akp yle dalaşmaya kalkmasaydı da onun yerine star gazetesi yeni şafak ın yanında yerini alsaydı, tayyip erdoğan yolsuzluğa bu kadar “damardan” girer miydi, inanın çok merak ediyorum.

    neden ak parti?

    hayatımıza renk ve neşe kattığı için. eğer atilla koç gibi neşeli, espirili bir insanı bakan yapmasalardı hayatımız çok daha tatsız ve neşesiz olurdu .
    mesela, bir insanın “sırf uyusun ve arada saçma sapan konuşup ortalığı birbirine katsın” diye bakan yapılması komedisine şahit olmaz, şu anki gibi gülüyor olmazdık*
    akp ye sesleniyorum, nası olsa meclis dışından bakan atanabiliyor, beni atilla beyin yerine bakan yapsınlar, hem öyle makam aracı falan da istemem, 7-8 milyar maaşa da gerek yok. ayrıca benim bir artım var, ben daha güzel uyurum, isteğe bağlı horlayabilirim de.

    neden ak parti?

    eğitime önem verdikleri için.her ne kadar verilen bu önem sadece kendi çocuklarını bi işadamı tarafından karşılanan paralarla amerika da okutmakla sınırlı olsa da, fark etmez.
    tabi senin çocuğunu bugün harvard ta okutan para babasına sen mahçup kalır mısın, mesela o adam ilerde devlete deli gibi vergi borcu taksa, banka soysa; bunun hesabını o adamdan nasıl sorarsın, zor olmaz mı? olmaz! canım ne alakası var şimdi, iş başka, dostluk başka!

    neden ak parti?

    *
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap