• dün benim de şans eseri denk geldiğim ve izlerken utandığım haberdir. yer olarak özellikle beşiktaş seçilmiş. cast olduğu çok belli olan ve bilhassa modern görünümlü, genç insanlara mikrofon uzatılmış.

    haberin içeriğini biraz açmak gerekirse üç kuruş paraya haberlerinde rol verdikleri bu oyunculara öncelikle oyunuzu kime vereceksiniz diye soruyorlar. hepsi istisnasız erdoğan diyor. neden diye devam edince başlıyorlar ülkenin ne kadar özgür ve mutlu olduğunu anlatmaya. ekonomi çok iyi diyorlar, dış politikada sorunumuz kalmadı diyorlar. aklınıza gelebilecek bütün olumlu şeyleri sıralıyorlar. hatta herkes özgür derken arkadan geçen bir mini etekli oyuncuyu da eksik etmemişler ve kamera o anda kendisine zoom yapıyor. neyse sonra chp için ne düşünüyorsun diye soruyorlar. oyuncular başlıyor chp her şeyi yıkacak, ülkeyi bölecek, vatanı satacak demeye. chp'nin iki icraatini sayabilir misin diyorlar, oyuncular saymamız mümkün değil diye karşılık veriyorlar.

    şimdi ben bu kadar kötü niyetli, bu kadar milleti ayrıştıran, toplumu bölen, insanları birbirine düşürme çabası olan bir haberi hayatımda izlemedim. nedir kardeşim sizin derdiniz? değer mi maaşınızı veren iktidar gitmesin diye ülkenin altına dinamit koymaya? değer mi kardeşleri birbirine düşman etmek için her türlü fitneyi kirli ekranlarınızdan evlere sokmaya?

    bu nasıl bir aymazlık, nasıl bir yüzsüzlüktür? siz bu ülkenin evladı değil misiniz? nasıl olur da bir siyasi partinin çıkarlarını korumak için her türlü yalana, iftiraya başvurmakta en ufak bir sakınca görmezsiniz? nasıl olur da bir siyasetçinin geleceğini ülkenin geleceğinden daha önemli görürsünüz?

    yazık şu yaşadığımız döneme. yazık aynı havayı soluduğumuz şu insanların, sözde habercilerin düştükleri aciz duruma.
hesabın var mı? giriş yap