4 entry daha
  • trolluge lüzum yok. gol yemiştir ve yediği gol sonrasında buraya ama tayyip de böyle yazmak lakaytlik.

    askerlik yapanlar bilir en basit tugayda bile zibil gibi şube müdürü vardır. senin bunu rektör/dekan'la karıştırman bana masum gelmedi, tayyipvari oyunlar oynamayın muharrem ince'nin seçmeni tayyip erdoğan'a benzemez! comarlarin algısıyla oynayalım diye kendi seçmenini soğutma.

    dün sadece bu değildi dikkat ettiyseniz.

    dün kırdığı ikinci pot kimse üstüne gitmedi ama fettoyu usulüne uygun istemedi demişti hatırlıyorsunuz, ona istinaden hiç bir delil koyamadı,muhabir sormasına rağmen koyamadı. şimdi sen durduk yere haksız oldun ne gerek vardı bu iddiaya.

    3.pot ise daha önce söylediği bir vaadi daha inkar etti ben cumhurbaşkanı olunca aralığa kadar da fetoyu vermezlerse amerikan askerlerinin ne işi var burda noele gönderirim gitsinler evlerine demişti(incirliği kapatma manasında dedi)

    dün muhabir sordu sizinde böyle bir iddianın vardı diye. sırıta sırıta; "noele gidiyorlar zaten canım, bayramı da evlerinde geçirirler yani ne var bunda zaten gidiyorlar. " dedi.

    sen cb adayısin daha seçilmeden kendinle celisiyosun ciddiyetsiz açıklamalar yapma! 3 gün önce söylediğini inkar etme, çarpıtma, dikkat et lütfen! tek umudumuz diyoruz sana, bu düzeni değiştirebilecek en yakın insansın ama bunlar önemli ayrıntılar. basit goller yeme kendi kendine. zaten öküz altında buzağı arıyorlar, ne güzel yardiriyorsun ama böyle ucuz haraketler kaybettirir.

    sizde ölümüne savunmayın ak trollerden bi farkınız olsun. doğruya doğru, yanlışa yanlış diyin, yalamalalik yapmayın amk. iğrenç gözükmeyin, bilinçli seçmen olun,bu düzeni gol yemeden, açık vermeden değiştirelim.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap