• twitter'da chp milletvekili tur yıldız biçer tarafından retweetlenen, supertitiz adlı kullanıcının floodundan öğrendiğim, doğan grubunun satışının düşündüğümden daha vahim olduğunu anlamamı sağlayan operasyon.

    öncelikle (bkz: 10 haziran 2018 hürriyet muharrem ince manşeti)

    twitterdan okumak isteyenler için: https://twitter.com/…tiz/status/1005761666657767424

    --- spoiler ---

    hürriyet’in bugünkü muharrem ince haber öylesine bir haber değil. başta hürriyet olmak üzere doğan grubu muharrem ince’ye yönelik medya operasyonu başlattı.

    operasyonun başında tgrt kökenli hürriyet icra kurulu başkanı mehmet soysal var. muharrem ince haberlerini tek merkezden yönetiyor. haberler direkt yukarıdan gönderiliyor. bundan sonra böyle devam edecekler.

    demirören grubu vatan ve milliyet’i satın aldıktan sonra, kurumlar hızla tgrt-iha çizgisine çekilmişti. süreci yöneten tgrt kökenli icra kurulu başkanı mehmet soysal’dı.

    mehmet soysal; tgrt, türkiye gazetesi ve ihlas haber ajansının da bağlı olduğu ışıkçılar tarikatı üyesi.

    doğan grubu demirören ailesine geçtikten sonra ilk iş hürriyet’in icra kurulu başkanlığına mehmet soysal’ın getirilmesi oldu.

    ardından cnn türk genel müdürü erdoğan aktaş’ın görevine son verildi yerine tgrt kökenli bora bayraktar getirildi.

    bora bayraktar’dan sonra cnn türk haber koordinatörü ali güven de görevden alındı ve yerine yine tgrt-iha kökenli irfan sapmaz getirildi. sapmaz‘a öso sempatizanı desek hafif kalır.

    tgrt-iha-türkiye gazetesi (ışıkçılar) çizgisinin doğan grubu medya organlarındaki operasyonu bunlarla sınırlı kalmadı.

    kanal d ankara temcilciliğine ercan gürses getirildi. gürses tgrt kökenli. cnn türk ankara temsilciliğine dicle canova getirildi. canova tgrt kökenli.

    bugünkü skandal muharrem ince haberini dolaşıma sokan hürriyet internet’in başına bülent ayanoğlu getirildi. ayanoğlu tgrt kökenli.

    kanal d haber’in başına ramazan kurnaz getirildi. kurnaz tgrt-iha kökenli. kurnaz göreve başlar başlamaz 11 gazetecinin işine son verdi.

    görüldüğü üzere demirören bu satışın görünen yüzü, vitrini. arka planda tüm operasyonu ışıkçılar tarikatı yönetiyor. yılların hürriyet’ini türkiye gazetesi çizgisine, cnn türk’ü tgrt çizgisine çekiyorlar.

    muharrem ince’ye yönelik hürriyet’in operasyon haberlerini bu tarikat ağından bağımsız düşünmemeli.

    bugün artık hürriyet, posta, fanatik okuyarak; kanal d, cnn türk izleyerek, radyo d dinleyerek bir tarikatın değirmenine su taşıdığımızı unutmayalım.

    son olarak; muharrem ince’yi bu elektrikli şofben tarikatına yedirmeyiz. hürriyet, cnn türk, kanal d haber muharrem ince ile ilgili operasyonel haberlere devam ederse tarihin en büyük medya boykotuyla karşı karşıya kalır.

    bu floodu elden ele bağcılar’a kadar ulaştıralım. karşılarında çocuk yok, onlara boyun eğecek, “ana akım medya, aman tadımız kaçmasın” diyecek silik tipler yok.

    --- spoiler ---
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap