2 entry daha
  • (bkz: akp'nin camileri ahır yapması)
    (bkz: #77929336)

    --- spoiler ---

    dezenformasyonun her türlüsüne karşıyım.kullanılmayan eski bir cami var,yanına yenisi yapılmış.eski caminin içerisine de bundan 3-4 sene önce bir süreliğine saman koyulmuş.daha sonra bu fotoğraflar anladığım kadarıyla camiler ahir olarak kullanılıyor şeklinde servis ediliyor.söz konusu cami zaten heyelan yüzünden yıkılma tehlikesi altında olan eskimiş bir yapı.köydekilerin ibadet edebilmeleri için yeni bir cami de yapılmış.insanlar yeni camiyi kullaniyor.

    buraya kadar her şey normal.

    şimdi sorun şurada başlıyor ;

    söz konusu olayın aynısı herhangi bir chp belediyesinin sınırları içinde gerçekleşmiş olsaydı ne tepki verilirdi ?

    bu kadar kutsal olan değerler için yeri geldiği zaman ortalık yakıp yıkılıyor da, madem dinimiz açısından kutsal sayılan bir caminin, eski de olsa nasıl bu şekilde kullanılmasına izin veriliyor ?

    bunca senedir geçmişte chp camileri ahır yaptı yalanı propaganda olarak kullanılıyor.ya geçmişte yaşanan bu olaylar aynı bu şekilde bir kara propaganda ürünüyse, günahını aldığınız o insanların hesabını kim verecek ?

    bence bu konudaki önemli olan nokta işte burası.yoksa ne akp hükümetinin,ne de chp hükümetinin camilere art niyetli bir şekilde hiç bir zaman müdahalesi olmadığını herkes biliyor.sadece yaşanılan bu tarz olayların, bizlere birilerinin çıkarları doğrultusunda, dini duyguları istismar ederek sunulmasi var.
    --- spoiler ---
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap