1 entry daha
  • muharrem ince ile çelişmeyen, makasla çekilmiş ifade.

    her şey doğru ve usulüne uygunsa iade edilmesi lazım diyor. muharrem ince de e her şey tamam diyorsanız o zaman sorun yok 20 gün içinde iade edilmesi lazım demişti.

    hala buradan yırtabileceğini sanan aktroll’ler var. olm az akıl fikir, adamlar terörist olduğunu kanıtlamak için 2011’den başlayan belge göndermişler, o tarihten sonra feto’nun ayağına giden akp’linin haddi hesabı yok, başbakan yardımcısı gitti bir emri, bir talimatı var mı diye. yani belge gönderiyorsun, o belgede bile fetullah hükümetin dostu görünüyor. 1999’da terör örgütü kurmaktan yargılanmış, 2004 yılında mgk uyarıları var esgeçilmiş, yine o yıllarda meclise verilen önergeler var “gülen militan yetiştirip devlette kadrolaştırıyor” diye. bunlar yok belgelerde.

    darbenin kapısını açan 2010 referandumuna, ergenekon kumpaslarında hükümetin tutumuna hiç girmiyorum bak. fetö’nün tek başına işlediği suç ara ki bulasın, alayında bir şekilde malum parti parmağı var, hatta çoğunda direk uygulayıcı konumunda malum parti. nasıl bu konuyu hala açabiliyorsunuz?
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap