21 entry daha
  • emektar smok alien'imin tatilde kendi kendine kapanıp beni yalnız bırakması ve sigaraya tekrar başlamam neticesinde kırmızı olanını dün aldığım cihaz. 2 adet yedek pil, coil pack ve likitle birlikte toplamda 500 liraya kapattım kiti. yalnızca kiti alacaklar için şu an piyasa fiyatı 300 lira civarında.

    öncelikle smok'dan daha iyi bir stok atomizeri var. aroma tadı daha yoğun geliyor. bu bile başlı başına bir tercih sebebi olabilir. makinenin tasarımı gerçekten çok hoş. metalik kırmızı siyah olanı yuvarlak hatlarıyla göz alıcı. pil takılan arka bölümü mıknatıslı yapmışlar. çok pratik bir çözüm olmuş. boştayken ekranda yer alan analog saat de güzel fakat pil kullanımına etkisi nedir onu bilmiyorum.

    cihaz bakarken tesla ve revenger arasında kalmıştım. revenger'i tercih ettim. şimdiye kadar memnun olmadığım tek bir özelliği dahi olmadı. bizim eski emektardan sonra ilaç gibi geldi.

    likit olarak manhattan likit kullanıyorum. likitlerin aroması bir önceki cihaza göre daha güzel ve farklı geliyor. bunun sebebini çözmüş değilim ama güzel olan bir şey varsa kurcalamamak lazım*

    son olarak şu e-sigara olayını artık yasallaştırsınlar lan. internetten satıcı bulup araba içinde uyuşturucu ticareti yapar gibi "parayı ver malı al" şeklinde yapıyoruz alışverişi.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap