1 entry daha
  • katıldığım öneri. öğretmen öveceğiz diye inanılmaz çok yetersiz öğretmene ödün verdik sonuç ortada. onlarca öğretmeniniz oldu, hayatınıza dokunan bir ya da ikidir. türkiye'de öğretmenler yetersizdir bu açık ve net. akademik olarak ilerlemesi lazım, öğrencinin ufkunu açacak çalışmalar yapması lazım. sistem sıkıntılı bunu hepimiz biliyoruz ama cumhuriyetin ilk yıllarında bolluk bereket içinde miydik de o değerli insanlar yetiştirildi. osmanlı çöküş döneminde kurtuluş savaşını kazanacak kadroyu inanılmaz düzgün sistemiyle mi yetiştirdi?

    bir öğretmen, aynı masaya oturduğunuzda size önünüzü ilikletecek kadar donanımlı olmalıdır. hepinizin öğretmen arkadaşı var kaç tane sayabilirsiniz?

    aman şimdi başlamayın yok değer verilmiyor yok veliler çocuklar sistem falan filan. özel bir meslek olduğunu söyleyince hepiniz koltuk kabarta kabarta geliyorsunuz özel bir insan mısınız onun tartılması lazım.

    öğretmenlik mesleğini küçümsemiyorum, bir toplumun ilerlemesinin ilk adımı öğretmenlerdir kabul ediyorum. ama etrafıma baktığımda üç beş idealist gerçek öğretmenden başka eğitimci göremiyorum. ondan sonra da öğrenci öğretmene not mu verir tartışmaları.. üç beş öğretmenim var, değil not vermek kimse bu konunun açılmasına cesaret dahi edemez.

    zaten bu akademik eğitime işine değer veren gerçek öğretmenler karşı çıkmayacaktır. sorun '' ohh ne güzel meslek 3 ay tatili var maaşı iyi iki de özel ders patlatır yaşar giderim'' mantalitesine sahip zihni çürüklerde.
hesabın var mı? giriş yap