• 4 haziran 2018 günü istanbul’dan edindiğim turkcell hattı yüzünden yaşadığım rezalettir.

    herhangi bir mobil hattım olmadığı için bahse konu gün istanbul şişli’de, ilk turkcell bayiine girip acilen bir hat aldım. 120 tl fiyat fazla gelse de bir an önce işim hallolsun diyerek alıp çıktım.

    yaklaşık 3 gün sonra uyap sisteminden mahkemede sanık olduğuma dair bir mesaj aldım. daha sonra bu mesajların ardı arkası kesilmedi. aramalar mesajlar. 3-4 ayrı dava ile ilgili mesaj. dedim ne oluyor acaba bir sıkıntı mı var? avukatımıza gittim dosyaların benimle alakası olmadığını görüp rahatladıktan sonra ankara ankamall alışveriş merkezinde bulunan turkcell mağazasına gittim. olaylar bundan sonra başladı.

    yetkiliye hattı yeni aldığımı, bu mesajlar ve aramalar yüzünden sıkıntı yaşadığımı ve mağdur olduğumu söyleyerek numaramı değiştirmelerini rica ettim. bana 532’yi arayarak bir defaya mahsus ücretsiz numaramı değiştirebileceğimi söylediler. çok memnun olarak ayrıldım.

    fakat işleri halledip 532’yi aradıktan sonra numaramı 25 tl karşılığında değiştirebileceğimi öğrendim. 120 tl ödeyip hiç bir sorumluluğum olmamasına rağmen mağdur olan benden 25 tl daha bildiğin hava parası istediler.

    daha sonra sosyal medya aracılığıyla iletişime geçip mağduriyetimi anlattım. numaramı ve mağaza adresini isteyerek iletişime geçeceklerini söyledir.
    ilgilendikleri için sevinirken gelen mesajla irkildim.

    mesajı aynen iletiyorum: verilen yanlış bilgiden dolayı özür dileriz. bu durumu, incelemelerin yapılması için ekiplerimiz ile paylaştık. numara değişiklik ücreti 28 tl olup, detaylar için http://bit.ly/1ntpwoe bağlantısını inceleyebilirsiniz.

    verdikleri fiyatı 25 tl’den 28’e yükselterek yardımcı oldular.

    demem o ki; turkcell kullanmayın, kullandırtmayın dostlar. ben geçici süre ihtiyacım olduğu için bu hataya düştüm siz düşmeyin.

    özet: 120 tl vererek aldığım yeni hattımın; gelen yabancı aramalar, mesajlar ve çeşitli davalarla ilgili iletiler dolayısıyla sıkıntı yaşamam yüzünden numarasını değiştirmek istemem ve turkcell’in bu yeni hattın numara değişimi için önce 25 tl sonra 28 tl istemesi rezaleti.
hesabın var mı? giriş yap