• 2016'dan beri aslında hayatımızda olan ama başlığının açılmamasına çok şaşırdığım bir e-girişim firmasıdır. söylediklerine göre evlerinize gelip cep telefonlarını gözünüzün önünde tamir ediyormuş. yani bi nevi "ay benim çıplak fotolarıma bakacak şimdi bu teknisyenler" şeklinde çekinceleri olan değerli ablalarımız ve cep telefonu tamiri için çok bekleme ve tamircinin ayağına gitme tenezzülünde bulunmayanlar için güzel bir seçenek olmuşlar gibi duruyor.

    kurucusu isa uysal bey ile webrazzi.comun muhteşem prodüksiyonu ile yapılmış bir röportajı da bulunuyor.

    kendilerine, bir girişimci dostu olarak gönülden başarılar ve bol kazançlar dilerim lakin fiyat ve iletişim (pazarlama) politikalarında biraz tavsiyem olacak.

    samsung s4 gibi artık tedavülden yavaş yavaş çekilen bir telefonumun ekranı değiştirildi ve yine bozuldu. sahtekar tamirci kardeşimiz garanti vermedi ve param çöpe gitti. ben şimdi daha güvenilir bir şekilde sizden hizmet alayım dedim, web sitesindeki otomatik fiyat belirleyiciye modeli girince toplam 450 tl fiyat çıktı!! e bu gibi mantıklı fiyatlamalarda bulunursanız, bu rekabette ayakta kalabilmeniz zor olabilir.

    işin operasyonel gider kalemlerini de düşündüğümüzde bu girişimin gidişatının çok parlak olmadığını düşünüyor ve hissediyorum.

    pazarlama kısmında hangi alanlarda gerekli yatırımları yapmanızla ilgili danışmanlıklar almanızı salık veririm.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap