303 entry daha
  • arkadas ben bu oyunu zevk almak icin izliyorum, dolayisiyla da tabii ki r9. jordan-lebron karsilastirmalarina da hep ayni acidan yaklasmisimdir.

    cr7 daha basarilidir tabii ki, bunun icin rakamlara bakmak yeterli. ama r9 bir futbol sanatcisidir. bu biraz iki ressami "kac tane resmi satildi?" diye karsilastirmak gibi. banane kardesim kac tane resminin satildigindan? ben bi resme baktigim zaman aldigim hazza bakarim. benzer bi sekilde bu versus'ta da, ben r9'un acip bi videosunu izledigim zaman keyfe geliyorum arkadas. bi insan bunlari nasi yapar diyorum. ama hayatta acip da cr7'nin videolarini izlemisligim yoktur, zevk vermiyor.

    ha cr7'nin manu'daki hali simdikinden cok daha iyiydi bence, o sekilde devam etseydi benim icin bu vs'nin daha fazla anlami olurdu. ama su an takiminin hazirladigi pozisyonlari bitirmek cr7'nin gorevi. bu konuda da dunyanin gelmis gecmis en iyisi, helal olsun. ama benim icin futbol izlemek zevk almaktir ve ben bunu r9'dan aliyorum.

    bir takiminiz olsa hangisini alirdiniz sorusuna gelirsek, o da soyle ki: eger bugunku real madrid gibi bir takimim varsa cr7'yi almak daha mantikli. ama bu kadar iyi hazirlayici bi takimim yoksa r9'u alirim, adam tek basina atar zaten.
222 entry daha
hesabın var mı? giriş yap