8 entry daha
  • gençliğimin en eğlenceli gecelerini geçirdiğim yer.

    athena hoplak zıplak ska coverlarıyla seyirciyi coşturur, insanı zorla sahne etrafındaki kümes tellerine (daha sonra daha kaliteli bi malzemeyle değiştirilmişti) tırmandırırdı. herkes ama her-kes dans ederdi, hayatımda bu kadar eğlence barındıran başka bir gece mekanı görmüşlüğüm yoktur, bir barda hiçkimse mi ağır takılmaz kardeşim?!
    mekana gitmeden önce refik'te alınan rakılara, içeride bira eklenir, çıkışta bambi ya da taşfırın 'da mutlaka bişey yenir, bostancı taksim dolmuşlarına ancak ondan sonra, sabaha karşı binilirdi.

    ilk 80s partiler, rotting christ konserleri, hatta türkiye'de ilk gothic partisi bu mekanda yapıldı (bu parti moonspell'in sin albümünün tanıtım gecesiyle birleşikti). bunlar olurken diğer yandan da athena'nın popülaritesini artırması süreciyle, içeri "tanımadığımız" adamlar dolmaya başladı. evvelden içerideki insanların çoğu müdavim kategorisinde olduğundan, selamlaşılmasa bile göz göze gelince gülümsenirdi, athena'nın çaldığını duyup gelenler artınca, önce mekan kalabalıklaştı, sonra tadı kaçtı, sonra athena çıkmaz oldu, derken zort diye kapandı gitti.
    arkasından bakakaldık.

    o zamandan beri akşam çıkarsam nereye gideceğimi bu kadar kesin bildiğim bir dönem olmadı.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap