• istemiyoruz evet. akp'lisi, chp'lisi, mhp'lisi , sp'lisi, vp'lisi yani pkk propagandası yapmayan, pkk gibi kan emici, devlet bütünlüğüne, varlığına tehdit oluşturacak oluşumları desteklemeyen partilere lafımız olmaz, ancak teröristleri göklere çıkarıp vatanımızdan toprak koparmaya çalışan bu eli kanlı örgüt destekçilerinin toptan engellenip, afaroz edilmesi gerekiyor.
    biz kavga edelim yine ekonomiyi, başörtüsünü, eğitim sistemini, yolları, yokuşları , hastaneleri konuşalım. yeri gelsin sert konuşalım, yeri gelsin yumuşak başlı olalım ama bizim kendi iç kavgalarımızı fırsat bilipte birilerini daha yanıma çekermiyim diyerek fırsatçılık, bölücük tohumları ekme peşinde olanlara fırsat vermeyelim. siyaset yapabilme özgürlüklerini , pkk nın meclisteki sesi olma hareketine dönüştürdüklerini görelim. son sözüm de şudur; kol kırılsın yen içinde kalsın , biz kavga edelim, biz konuşalım ama bu pkk destekçisi teröristlerin bizim yanımızda birşeyleri savunmasına, bizden gibi görünmelerine izin vermeyelim. unutmayın tek ve nihai çıkarları , doğu ve güneydoğu bölgesinde kendi devletlerini kurmak, onlar için her yol mübah bu emelde.
    hdp ve pkk destekçisi olmayan tüm vatandaşlara/sözlük yazarlarına dır bu başlık.

    edit: seçim barajı hdp kurulurken de vardı, bunu bilerek kurulmuş bir parti. yoksa silah zoruyla oy toplayacak kadar silahlı gücünüz kalmadı mı son zamanlarda ?
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap