• dün akşam ak partili olduğunu bildiğim ve de değer verdiğim biriyle yaptığım politik tartışmanın sonucunda, şahsiyetinin mırıldanarak vurguladığı durum. “muharrem ince tüm ihaleleri iptal edecek, pkk’yı meclise chp soktu” gibi içi bomboş argümanlarla saldırıp durmasına dayanamayıp cevap vermek durumunda kaldım. beyefendinin de kalbi kırıldı, bu kalp kırıklığıyla başlık cümlesini yanındaki herife mırıldandı: “seçilirlerse bak da gör; semih terzi kahraman, ömer halisdemir de vatan haini ilan edilecek”

    bense cevap vermedim, veremedim. “şehitler arasında ayrımı ben mi yaptım” diye soramadım.

    adam ciddi ciddi buna inanıyor. üstelik sadece o da değil, akp kendi seçmenin gözünü öyle bir korkutmuş ki, lanet olsun, insanı taraf seçmeye mecbur ediyor!

    1970’lerden bir diyalog:

    -seni zorladılar mı oğlum?
    -hepimizi zorluyorlar anne, elinde sonunda bunu herkes anlayacak!

    bu memleketi, halkçı-demokrat, sağcı-solcu, alevi sünni şeklinde nasıl böldülerse yıllar önce, şu 16 yıl içinde de reisçiler ve diğerleri şeklinde böldüler.
    ancak bu sefer oyuna gelmek yok! lakin yazmaya devam edelim, her ne olursa olsun devam edelim. devam edelim ki bir gün geçmişe baktığımız zaman, içinde bulunduğumuz psikolojik baskıyı unutmayalım. yazmaya devam edelim ki yıllar sonra “ak parti size ne yaptı” diye sorduklarında: “bize, kendi vatanımızda vatan haini muamelesi yaptı” diyebilelim. işte bu yüzden, belki de sadece bu yüzden...
hesabın var mı? giriş yap