• (bkz: ağla)

    chat'ine zerre saygısı olmayan, kafası estiğinde önüne geleni banlayan ergen bir twitch yayıncısı.

    chatten aklı başında bir yorum yazılır, küfür veya hakaret içermemesine rağmen kendi fikirleriyle örtüşmediği için anında perma ban'ı yapıştırır. sonra on saat arkasından hakaret eder, ağlar. gücü, eriştiği ilk fırsatta kötüye kullanıp kendini tatmin etme aracı olarak kulanacak kadar karaktersizdir. banladığı adama cevap hakkı doğmasına rağmen adam cevap veremez, kitlesi de kraldan çok kralcılık yapar. sonra bu yaptığın yanlış dersin seni de banlar.

    tüm pleblere küfretmişliği dahi vardır bu şahsın. sub olmayan bizden değildir mottosuyla hareket edip pleblere ilk edindiği fırsatta köpek çeker. ondan sonra da 'donate atın, sub olun, niye bu kadar çok hater'ım var yeaağ' diye ağlar.

    birkaç sene önce de 2 yıllık takipçisine, ghostladığı iddiasıyla ana avrat küfretmişliği vardır mesela. karşı takımda zeus vardır, wardları kırarlar. sürekli ward kırıldığı için de 'kesin ghostlanıyorum yeaağğ' triplerine girer. hemen iftira atar, dinlemeden etmeden yargılar. 'bak bu yaptığın yanlış' diye olayı açıklamaya çalışanları da ekseriyetle banlar.

    para veren izleyiciysen sana var gücüyle yağ* çeker; para vermiyorsan da ilk fırsatta, ağzından salya saçarak banlamanın yolunu arar. cahildir, overrated ifadesini çöp diye algılar sonra arkandan sana cahil yakıştırması yapar. ihsan ve koray, lütfen kendi yayınlarınızı açmaya başlayın da kurtulalım şu cahil heriften.

    neyse, cevap hakkı bulabilirsen hadi şimdi gel bir de burada ağla.

    (bkz: ağla)
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap