4 entry daha
  • insanda alışkanlık yapan şeker şey. gece gece üstüste 7 bölüm lost izleyince böyle oluyormuş demek ki. pardon ama ne yapacaktım başka, o kendisini herkesi kurtarmaya adayan jack i mi düşünecektim. hem kadınlar kurtaracakları erkekleri severler. yani şimdi muhteşem bir charlie miz varken, hatta üstüne bonus olarak devamlı aklımızı çelen sawyer varken, ona da geleceğim ileriki günlerde tabii, bak şimdi aklıma girdi o kısık gözleri...

    neyse, öncelikle dominic kişisine gelelim. mesela böcekleri seviyomuş bu. olsun. vallahi billahi olsun. böyle bloody falan desin bana tavım hemen. şu favori gruplarına bak bir, coldplay, radiohead, the beatles, the smiths... ya... ne desem boş... adam süper. manchester da şef olarak çalışmış oyunculuktan önce. ama mançısta lütfen, mençistır falan bize ters. futbol severmiş, burada babamın gözüne de girdi hayırlısı, gerçi babam manchester united ı sevmez pek, ama bak eric cantona yı sever dom gibi. ben de severim futbol domcuğum, unutmadan ekleyeyim.

    tabii, bu kadar karıştırmışken, en özel tarafını unutmamak lazım. hemen bakıyoruz, 8 aralık doğumluymuş. 1976 yı görünce bir yuh çekiliyor ama işte kendisine çıtır bir eş arar diye umuyorum. bu durumda yay* oluyor kendisi. oğlak la da uyumluymuş hani. ne var, ona da baktım, evet. farklılıklarımız birbirimizi çekiyormuş. hadi gene iyiyim.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap