1 entry daha
  • bence akyaka'ya hiç mi hiç yakışmayan işletme. girerken size bir kart verip 20 liranızı alıyorlar ve istediğiniz her şeyde kullanabileceğinizi söylüyorlar. isterseniz şezlong kiralayın, dilerseniz bir bira alın... her neyse havlumu almayı unutmuşum haliyle şezlong kullanmak istemedim. bu sefer "kişi sayısında şezlong almak zorundasınız." dedi uzatmadım biraz da haklı gibi geldiler aslında verdim kartı ama niçin girerken yalan yanlış konuşuyorsunuz?

    daha ilk dakikadan sinir olmuştum zaten bir de üstüne biraz denize girip güneşlendikten sonra arkada armut koltuklar vardı oraya geçtik ve bir dondurma aldık. çalışan yanımıza gelip "efendim bu armutlar da ücretli. eğer ücret ödemek istemiyorsanız şezlongtaki eşyalarınızı yanınıza alın." demesin mi? boş boş baktım yüzüne. gideceğim tekrar şezlonga almıyorum eşyaları dondurmayı yiyip kalkacağız zaten dedim. oldu 2!

    bu sefer yemek yemek için azmak diyorlar orada da anladığım kadarıyla şelale var falan o kısma gittik. üç ayrı garsona üç kere aynı siparişi verdik. artık yemeğin geliş süresini siz düşünün. bu da oldu 3!

    bir daha gitmemek için kendime söz verip diğer günü mis gibi filika otelde geçirdik.

    sakin bir gecede çok güzel. ışıklandırma olduğu için denizdeki balıkları seyredebiliyorsunuz yukarıda yıldızlar... ancak denize girmek için bence tercih edilmemeli.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap