• norveç'e kaçmış bir fetöcüdür. ne hikmetse bu ülkedeki her boka da yorum yapmayı eksik etmemektedir. yurtdışında olmasına rağmen açık açık fetöcüyüm diyemez, korkaktır; çaktırmadan, alttan alttan sempatizanlık yapar.
    " bokunuzda boğulun, ölün, bitin..." tarzı entry girer.

    ben sana cevap vereyim. evet bizim ekonomimiz kötü, daha da kötü olabilir, yok ekmeğe muhtaç kalabiliriz ama bu sizin gibi hoca götü yalayıcılarını hiç ilgilendirmez. biz kendi götümüzü birbirimize siktiririz, sizin yapığınız gibi kansız, şerefsiz sözde hocalara, amerika ajanlarına değil.

    darbe-fetö ilişkisini es geçelim. (senin deyiminle fedö, neye dayanarak o t harfi d oluyor merak ettim) en basitini söyleyeyim: yıllardır bunların soru çalarak insanların haklarını gasp ettiğini bilmeyen var mı? zamanında ışık dershanelerinin öğrencilere bi şekilde soruları verdiğini herkes biliyordu. bu da mı yalandı? esnaflardan tehditle bağış topladığınız da mı yalan? gördüğüme de mi inanmayayım? bu hırsızlık değil de nedir? gasp değil de nedir? islamda bunun yeri var mıdır? islam, kuran kisvesi altına bürünüp her türlü pisliği yaptınız. dini bütün insanlar bunları yapar mı? darbeyi sizin yapmadığınız kesinleşse geçmişte yediğiniz haltlar meşrulaşacak mı?

    hakkında tutuklama kararı verilmiş, mal varlığına el konulmuş. oh ne güzel! ya ne olacaktı? o mal varlığını nasıl elde ettin? kimlerin hakkına girdin? kaç tane soru verildi de benim önüme geçtin? kimin parasını çalarak, kimi işinden ederek okutuldun? bunları açıkla sen. öyle uzaktan boş boş sallamaya benzemez bu işler.

    iyi ki de ülkemden kaçmışsın. senin gibi orospu çocuklarının bu ülkenin ekmeğini yemesine hapiste dahi olsa gönlüm razı değil.
    aklı sıra fetö demeyerek vicdan mastürbasyonu yapmaya çalışan zavallı. fedö, fegö, hocaifindi ne derseniz deyin, hepiniz te-rö-rist-si-niz. nokta!

    ha bi de ne kadar rahat yurtdışına kaçıyorsunuz ya öyle. birilerinin köpeği olunca kaçırılmak ne kolaymış. ona buna itlik yapıp sefa süreceğime onurumla sürünürüm. sizin gibiler bunu anlayamaz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap