450 entry daha
  • izleyen pek çok kişinin aksine 2. sezon 9. bölümü beğenemedim. sadece kilit iki sahne için yazılmış bir bölümdü. ama meriç acemi falan mı yazdı bu bölümü çünkü baya saçmaydı aslına bakarsanız.

    --- spoiler ---

    şimdi serena ve kocası toronto'ya gidecekler. diplomatik görüşme falanmış. ama tam sebep belli değil. neyi halledecekler belli değil. sırf luke ve waterford yüzyüze gelsin diye yapılmış bir şey. o sahne de inanılmaz kötüydü. luke'u oynayan oyuncu zaten dizinin zayıf halkası. figüranı bile yeri geliyor yürek dağlıyor. lakin luke'ta tam 3. sınıf sitcom oyuncusu tipi var, maalesef kabiliyeti de tipinden iyi değil :/
    karını esir tutup tecavüz eden adamla karşılaşma sahnesi en vurucu sahne olması gerekirken, üstelik bana göre toronto ziyareti diye bir şey çıkmasının tek sebebi bu sahneyken, hiç bir şey hissettirmeyen bir sahne olmuş.
    sonra nick ve luke barda konuşuyorlar, diyor nick karını tanıyorum bak bunlar da mektup bilmemne. luke demiyor ki kağıt kalem bulayım karıma not göndereyim. herif ordan buraya bi avuç mektup taşımış benim notumu da göndersin. o da baya kötü bir sahneydi.
    ama en saçması herhalde mektuplar sosyal medyada yayınlandıktan sonra kanadalıların yaa siz bu kdr kötümydnz yha :s diyerek görüşmeleri sonlandırmaları oldu. be aqlarım kaçan size sığınmış, bu insanlar hiç mi konuşmadılar daha önce? neler yapıldığını hiç mi anlatmadılar? gilead rejiminin başı adam geliyor, bu adamın manyak olmaması mümkün mü? mektuplar ortaya çıkınca mı anlıyor bu pembe götlü kanadalılar?
    meriççim sen mi yazdın bu bölümü ya baya mantıksız olmuş, aynı senin senaryoların gibi.

    edit: ay neredeyse manyak karı serena'yı unutuyordum. arkadaşlar serena geçmiş hayatını falan özlemiyor. öyle bir şey yok. serena sadece iktidarda olmadığını farketti artık, ona üzülüyor. kurduğu düzende dokunulmaz olduğunu sanıyordu, ülkeyi kocası yönetse de asıl hakimin o olduğunu düşünüyordu. kurduğu düzen onu da yemeye başlayınca tedirgin oldu. o dayağı yemeseydi serena gayet memnundu düzenden.

    --- spoiler ---
1374 entry daha
hesabın var mı? giriş yap