4 entry daha
  • hoş geldiniz sayın akşener. öncelikle biz ekşi sözlük yazarlarına böyle güzel bir fırsatı sunduğunuz için teşekkür ederiz.

    kyk bursları üzerinden sizlere bir sorum olacaktı. ahmet davutoğlu zamanında seçimler için kyk kredi ve burslarında zam yapacağını söylemiş ve yapmıştı. ancak ardından 2. dönem sonunda ise normal öğretim süresi dolan öğrencilere yazın da verilen 3 aylık bursu da kesmişlerdi.-ki hala öğretim süresi dolduğu zaman öğrencilere burs vermeyi erkenden kesiyorlar.- e tabii, bir yerden veriyorsan bir yerden alacacaksın diyebiliriz.bu benim için büyük bir düşüncesizliktir sebebi ise mezun olup da direkt iş bulamayan bir sürü mezun olabiliyor.* böyle uyanıklıklar olacak mı sizin cumhurbaşkanlığınız süresince? yapılan yatırımlar ne olarak dönüp dolaşıp bizden gidecek? gidecek mi? sizi seviyorum meral anneciğim. anne diyebilirim değil mi? diyeyim ya.:) bol şans.
    • evet teşekkür ederim.

      oğlum müsade ediyor. anne diyebilirsiniz.

      biz üniversiteden ve liseden mezun olmuş gençlerimize devlet olarak iş vermeyi garanti ediyoruz. veremediklerimize de 500 lira aylık vatandaşlık maaşı bağlayacağız. çünkü bir devlet vatandaşına iş ve istihdam yaratmalıdır. o yüzden cb olduğumda bir elden alıp bir elden vermeyeceğim.

      kyk faizlerini de sıfırlayacağız. çok uzun dönemde iş bulduğunuz takdirde ödeyeceksiniz. ailenizin üzerine de bir yük binmeyecek.
639 entry daha
hesabın var mı? giriş yap