1743 entry daha
  • sözlükte yazdıklarıma bakıldığında benim oyumu kime vereceğimi aşağı yukarı herkesin tahmin edebileceği seçim.

    ancak benim çok önemsediğim bir kaç konu var. başa kim gelelecekse gelsin hep ilk vaatleri memura iyileştirme, emekliye iyileştirme, polise ek ücret ve çalışma saatlerine düzenleme, öğretmenlere iyileştirme vs... iyi de kardeşim bu memurlar emekliler sizin öz oğlunuz da bir özel sektör çalışanları mı üvey evlat.

    aşağıda belirttiğim vaatleri veren kişi gönlümü kazanıp sonda fikir değiştirmeme sebep olacaktır. hatta (bkz: muharrem ince ve danışmanlarına duyurular) (bkz: meral akşener ve danışmanlarına duyurular) (bkz: selahattin demirtaş ve danışmanlarına duyurular) başlıklarına da entry'mi bırakıyorum. hadi şimdi sözi göreyim...

    iş kanunu değiştirilecek, yıllık izin süreleri arttırılacak, 4a'lıların kıdem tazminatı şartları iyileştirilecek, emeklilik yaşı düşürülecek, zorunlu sigorta ve emeklilik primleri isteğe bağlı ödenecek , sgk tekeli ortadan kalkacak. şube ve franchising sistemi ile istihdam sağlayan şirketlere faaliyet gösterdiği her bölgede insan kaynakları departmanı bulundurma zorunluluğu getirilecek.
2992 entry daha
hesabın var mı? giriş yap