• ülkenin kurtuluşu kağıt üzeri oyunlar ile değil kendi parasına değer kazandırmak ile olur... bak ingiltere ab üyesi olduğunda ben para birimimden vazgeçmem dedi ve öyle kaldı. neden ? adamların parası değerli; adamların hem fikir hem teknoloji üretimleri sağlam, adamların halkı eğitimli, adamların ekonomi güçlü, adamlarda torpil değil işin uzmanı işi yönetiyor ve haliyle güçlüler. şimdi de bak adamlar ab den çıkıyor neden ? gördükleri 50 yıllık resimde ab'nin yürümeyeceğini görüyorlar. çünkü şu anda ana üretimi sırtlayan almanya dahi durumdan rahatsız olmaya başladı. bütün avrupa 2-3 ülkenin kaymağını yiyor... dolayısıyla ingiltere gemiyi terkeden fare oldu ve bana ne dedi ?

    gelelim ülkemize
    1 - demokrasiyi adam gibi uygulaman gerekir.
    2 - gerek devlet gerek özel sektörde amca oğlu teyze kızı değil işi bilgisi ve emeği ile hak edene verilmesi gerekir.
    3 - enkaz olmuş eğitim sistemini düzeltmeniz gerekir.
    4 - insanları devlet memuru olmaya veya birilerinin adamı olmaya değil, kendi işini kurmaya, üretmeye istihdam sağlamaya ön ayak olmanız gerekir.
    5 - uluslararası organizasyonlarda görev almaya ve dışarıda kalmamaya dikkat etmeniz gerekir (bkz: dünya kupası)

    siz bu 5 maddeyi adam gibi sağlarsanız bu ülke zaten kendi yağı ile kavrulur hale gelecektir. bu çark dönmeye başlayınca ülkenin katma değeri artacak, vatandaşın değeri artacak , ülkenin değeri artacak ve türk parası değer kazanacaktır.

    üretim yapmak, boş boş residence veya yol yapmak değildir allahın maymunları... yüksek teknoloji üretmektir, sanayi 4.0 a ayak uydurmaktır. zengin gibi gözükmek değildir. üretip kalkınarak zenginleşmektir. ama kime konuşuyorsun ki ? adam elinde tencere tava alıp diriliş ertuğrul izleyip gün aşırı büyük oyunu bozduk diye afyonlaşmış şekilde geziyor ortada... bu kafa düzelmeden, emperyalizmin uşakları bu ülkeden siktir olup gitmeden, başımıza eğitimli, vicdan sahibi, kul hakkı yemeyen biri gelmeden bu iş düzelmez. şu anki haliyle nereden tutarsan tut elinde kalıyor.
649 entry daha
hesabın var mı? giriş yap