615 entry daha
  • (bkz: #78287035)

    bu olaylardan sonra sezonu bitirdim ama ne bitirme. son maçtan yırttım baya, onda da benim üstümdeki yenildi ben yendim de oradan yırttım. yoksa alt ligi olmayan ligde küme düşecek boşluklara sürüklenecektim az kalsın. toplam sekiz maçta 2 galibiyet alabildim, son maçı alamasaydım düşüyordum zaten. 8 maçtır gol atmayan forvetim nolduysa bu maç coştu hattrick yaptı. onun gazıyla sözleşme önerdim, ikinci kaptan olmak istiyordu onu da verdim. bu sefer ikinci kaptan geldi sen hayırdır benim kaptanlığımı almışsın diye posta koydu. beni adam yerine koyan olmadığı için enseye şaplak göte parmak takılıyoruz elin izlanda'sında. kaptana dedim bi el at duruma şu kargaşayı halledelim. benim işim bunları yapmak değil, sen konuş dedi döndü gitti. zaten 1 ay sonra sözleşmesi bitecek şeytan diyor gidince kaptanlığı da üstüne al zaten stoper asistan menajer anasını satayım ne olacak bu saatten sonra.

    sezonu 10. bitirdik düşmekten kurtulduk, sezon sonu toplantısında dedim ki seneye de düşmüyoruz. oyuncular gaza geldi hocam orta sıralarda bitirebiliriz çıtayı yükseltelim. iyi dedim orta sıralarda bitiricez var mısınız? moraller bozuk odadan ayrıldılar. galiba aynı dili konuşmadığımız için bi bok anlamadan gittiler adamlar.

    şimdi takımın kadro belli, bütçe falan yok. baş gözlemci de yok bi tane gözlemci var her akşam kuzey ışıklarına doğru toplantı yapıyoruz. bana önerebildiği oyuncular sadece izlanda liginden, izlemesi beleş olduğu için de herkesi izlemesini söyledim. gerçi izlese nolacak adamın oyuncu değerlendirmesi 7-8. kulüpte kimsenin kimseye hayrı yok ama kendi yağımızda kavruluyoruz işte. bi yandan da oyuncu temsilcileri geliyor bana, bak adamım boşta bonservissiz alabilirsin diye. adamın hiç bir özelliğini göremiyorum, hepsi çizgi halinde. gözlemlesem her birinden 2000 sterlin girecek. lan benim aldığım para yıllık 10000 sterlin. sonradan bir şeyi farkettim, adamlara deneme teklif edince özelliklerini görebiliyorum. aha dedim çakallığını buldum işin, ne kadar brezilyalı arjantinli varsa hepsine deneme teklif ediyorum, yakında ülke nüfusundan fazla futbolcu olacak. en azından adamların özelliklerini de görebiliyorum, gerçi aralarında 40lı yaşlarda adamlar da var ama olsun ucuzlarından üç beş kişi toplasak mis gibi takım kurarız.

    bu arada takım içi dinamikleri her zamanki gibi kötü, adamlar küme düşeceklerdi son maçta konuşma yaptım üstümüzde baskı kuruyorsunuz bırakın işimizi yapalım dediler. ulan baskı kurmasam uzay boşluğuna düşecektik farkında değiller. şu benim kursum bitsin diye de bir yandan beklemiyor değilim.

    bu arada maç motoru hakkında erken olacak ama gördüklerimi söyleyeyim, izlanda liginde olduğum için belki de bilmiyorum ama eşit oranda ilerliyor. iki taraf da saçmalıyor yani. ha benim taraf daha fazla saçmaladı, yenildiğim maçlarda o kadar çok pozisyon kaçırdık ki yan tarafta yılmaz vural'a döndüm. ama şu da var, ben 28 yaşında amatör futbol oynamış hiç bir lisans derecemin olmadığı bir teknik direktörüm, takımı aldığımda zaten enkaz halindelerdi, üstüne farklı bir taktiği benimsetmeye çalışıyorum, adamlar da kazma. o yüzden yadırgamıyorum.
274 entry daha
hesabın var mı? giriş yap