• son edit: öncelikle kampanyanın fikir babası glen’e (bkz: #78393218) ve destekleyen yazar-çaylak tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. öyle ya da böyle kalem gerçekten de kılıç kadar keskinmiş meğer.

    ön edit 3: redblood’a teşekkürler örnek bir metin paylaştı. kısa olduğu için görmezden de gelemeyecekler, sahip olduğumuz tüm maillerden bombardımana tutarsak birkaç dakikamızı almaz:

    sayın yetkili,
    milyonlarca seçmeni olan muharrem ince’yi görmezden gelmek demek bizi de görmezden gelmek demektir. bu yaptığınız psikolojik şiddete devam etmeniz toplumda daha büyük infial yaratacak ve aramızdaki köprüleri daha da yıkacaktır. toplum barışı ve huzuru için gereğinin yapılmasini rica ederiz.

    ön edit 2: yayınlayıp yayınlamamaları zerre kadar önemli değil. ancak yıllar sonra biri bize “sen ne yaptın” diyecek olursa “bunun için mücadele ettik, savaştık” diyebilelim. varsın yayınlamasınlar: sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?

    ön edit: ilkvesontek’e teşekkürler mailler bunlar:

    info@cnnturk.com.tr
    izleyicitemsilcisi@ntv.com.tr
    trthaber@trthaber.com

    whatsapp ihbar numaraları için rentts’e teşekkürler:

    anadolu ajansı whatsapp ihbar hattı numarası: 0 536 866 38 99
    ntv whatsapp haber hattı ihbar numarası= 0 532 306 30 30

    diğer numaralara buradan ulaşabilirsiniz.

    şimdi ortak bir metin bulmak kaldı ki sesimizi diğer sosyal medya mecralarına duyurabilelim.

    ———————————————————————————
    an itibariyle başlayan kampanyadır. 23 haziran 2018 muharrem ince istanbul mitingi‘ni yayınlaması için trt, ntv ve cnn’i gerek mail yoluyla ve gerekse aşağıdaki linklerdeki şikayet gönderme kısmıyla sürekli baskı altında tutuyoruz. milyonlarca seçmenin katıldığı bir mitingi türkiye ile paylaşmazlarsa şayet, millet olarak onları buna zorlamaya hakkımız var.

    trt birim iletişim bilgileri
    ntv iletişim
    cnn türk iletişim

    basın inatla üstünü kapatmaya çalışsa da bugün yüz binlerce seçmen korkunç bir çabayla miting alanına ulaşmaya çalışıyor. önlerine konulan bu taşları ise kimse görmüyor: (bkz: bakırköy ido seferlerinin durdurulması)
    iktidar partisinin mitinglerine devlet tüm desteği sağlarken, halkın diğer yarısını temsil eden bir ittifakın nasıl engellenmeye çalışıldığını halka bu kanalların duyurmasını talep ediyoruz. duyurmasalar da önemli değil, o yolda yürürüz ya!
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap