5104 entry daha
  • açılın ben chp'liyim, yeni kurulmuş bir partiye göre iyi oy almış partinin başkanıdır ancak lideri değildir, iyi parti'nin olması gereken lideri ümit özdağ'dır. kusura bakmasın kadın olduğu için kendisine pozitif ayrımcılık yapamam.

    ümit özdağ'ın ısrarla seçimlere bağımsız ve ayrı girelim, chp ile yan yana olmamız iyi bir şey değil ve bize kaybettirir ikazlarını elinin tersiyle itmese alacağı oy aşikar bir biçimde çok daha fazla olacaktı.

    partisinin mevcut oy dağılımı tahmin ve gözlemime göre; mhp'nin seküler milliyetçi %7'si, chp'nin memnun olmayan %1,5-2'si ve %1 akp'den alınmıştır. geri kalan oyunun ise yeni ve genç seçmen kitlesinin oluşturduğuna inanıyorum.

    partisinin adını chp ile yan yana getirmesi chp fobisi taşıyan seçmeni partisinden uzaklaştırmıştır ve daha düşük oy almasına neden olmuştur. halbuki özdağ'ın telkin ettiği gibi chp'ye mesafeli kalıp chp oylarına oynamasa ve doğrultusunu akp tabanına yaysa daha başarılı olurdu, bu aldığı oy gelecekti zaten kendisine her halükarda.

    %10 yine de iyi oran, bok atmıyorum ancak çok daha potansiyelliydi partisi. bana sen kimsin lan hırt diyebilirsiniz ancak ümit özdağ'a teslim etmesi gerekiyor partiyi.
13685 entry daha
hesabın var mı? giriş yap