66 entry daha
  • ıpıssız bir adadasınız, kaza olmuş ve 5 tane sap var(erkek) ve bir tane kadın. kadın size tav olmuş, tutulmuş ve seks yapıyorsunuz ve diğer 4 sap, sap sap size bakıyor.. bilmiyorum artık neler olur allah korusun..

    veya başka bir senaryoya göre : '' ıpıssız bir adadasınız, kaza olmuş ve (ben bu filmi bir yerden izlemiştim ha yukarıda, hehe) 10 tane sap var(erkek) ve 10 tane kadın.. 10 kadın da size tav olmuş, tutulmuş ve peşinizde.. dönüşümlü hepsiyle seks yapıyorsunuz ve 9 sap, sap sap sizlere bakıyor.. bilmiyorum artık ne günah işlemişse o 9 sap, erkek... yalnız bu senaryoda kötü şeyler olacak gibi his var kuvvetlice.. sanmıyorum o erkeklerin sizlere bakıp 31 çekmekle kalacağını..

    (bkz: robinson crusoe) (bkz: lost) (bkz: lost adası)

    başka bir senaryoya göre : ''ıpıssız bir adadasınız, kaza olmuş ve (dejavu manyağı olmak, hehe..) 10 tane sap var ve 100(yüz) tane kadın (pek ıssız, ıpıssız ada olmadı, bildiğin köy oldu.. idare edin. (bkz: kalabalık içinde yalnızlık)).. bu yüz kadın zamanında erkeklerden iyi kazık yemişler (bilmiyorum belki iyi kazık yiyemediklerinden lezliğe yönelmişlerdir, hehe haha) (veya erkeklerin öküzlüğünden bıkmışlardır(bak buna bir şey diyemeyeceğim, haklı karılar) ve öküzlüklerinden bıktıklarından eşcinsel, lez olmuşlar.. evet kadınların hepsi lezbiyen, eşcinsel, kabusda gibisiniz hatta evet evet kabus.. birbirleri ile yiyişiyorlar karılar ve erkekler sap sap bakıyorlar.. çiçek veriyorlar karılara, sebze, meyve getiriyorlar, balık tutup veriyorlar, yalvarıyorlar am için ama nafile.. bak bu senaryo gerçek dünya gibi oldu hele abaza dolu güzel türkiye'mi anlatıyor sanki..
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap