• abi çok iyiler yaa... 3000 km uzaktayım ancak ankarada yaşasam kesin bu abilerin salonlarına giderdim. salon sahibi olup vg işini bu kadar ciddiye alan. hatta mekan sahibi olmasa bile bu kadar iyisini çok zor bulursunuz.
    buraya youtube kanallarını
    hatta buraya da internet sitelerini bırakalım bir teşekkür olsun.

    öğünlerini evde hazırlıyorlar ya... bitiyorum... bana motivasyon sağlıyor. ulan gurbette öğrenciyim. parasızım. ekstra bir harcama yapınca, ay sonu bazen hakkaten çok pis param bitiyor. ama tek bir şeyden ödün vermiyorum. düzenli salona gitmek ve gerekli makroları almak.
    işte bu insanlar benim gibi fakirlikten değil de gerçekten bunu sürekli ve çok büyük bir keyifle yapıyorlar. bunu görünce dedim ki kendime, paran olsa da böyle yapman gerekiyormuş zaten. dışarıda makro tutturamazsın. 2000 kaloriyi 200 gramdan az ve istediğin kalitede karbonhidrattan, 55-60 gram arası kaliteli yağdan ve min 175 - 180 gram proteinden istediğiniz parayı harcayarak dışarıda alın bakalım. imkansıza yakın. fikri olan yeşillendirsin lütfen.

    diğer youtuberların çoğu, özellikle türkler, bu işi göstermelik yapıyor. bu kadar sıkılmadan, zevkle yapan insan çok az.

    beslenme motivasyonu haricinde, çok keyif verici ve bilgilendirici içerikleri var.

    daha da büyüyeceklerdir. hem vücut ölçüsü hem de abone sayısı olarak. şuan 10 binden azlar.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap