263 entry daha
  • dun yazdigim entry aktrollerin saldirisina ugramis ve silinmis tekrar yaziyorum:

    "cimhirbiskinimiz" en fazla kendisinin tasaklarini avuclar. daron acemoglu akp denen hirsiz mafya'ya gelmez. kendi muhalif adamin. uretimin olmadigi bir ulkeye hic gelmez. bir suru elestirel videosu var:

    https://www.youtube.com/watch?v=knompl5ywvg

    daha gecen hafta demokratik rejimlerin ekonomilerinin avantajlarini iceren bir yazi yazdi:

    https://www.bloomberg.com/…y-dividend-faster-growth

    çomarlarin "zaten afedersin ermeni" demesiyle mi ugrasacak adam. once otokrat rejimi kaldir, hukuku tekrar tesis et, ulkeyi ozgurlestir ve demokratiklestir sonra yargilan cezani çek aklan, gel bi daha cumhurbaskani ol, sonra teklif gotur.

    edit: nagehan alci'nin iddiasiymis.

    edit2: gelmesi teknik olarak akp sonrasi turkiye'nin hayrinadir ama once akp hesap verecek ve yargilanacak, yandaslari/çomarlar açliktan beton kemirecek ancak ondan sonra yeni ve demokratik bir iktidarda ekonomide kendisinin ekspertizinden yararlanilabilir. akgezen camiasi tabii dagilmakta olan ekonomik durumu gordugu icin bir kurtarici bekliyor. o kadar bedava degil bu isler. biz liyakat derken siz rerero diyordunuz. hodri meydan; kendi adaminizi yetistirip ekonominin basina getirin - tabii bu kalibrede birini yetistirebilirseniz - elinizdeki gocmus egitim sistemiyle.
1002 entry daha
hesabın var mı? giriş yap