1351 entry daha
  • gıda sektöründe hizmet veren bir firmanın ancak belli bir konsept üzerine hizmet vermesiyle ayakta kalabileceğini fark etmiş firmadır. kendilerinin konsepti de "eti ucuz ve hızlı olarak servis etme" üzerine kuruludur.

    sahibinin eski bir kasap olduğunu biliyorum sadece. artık kulağına kimler ne fısıldadı da bugünlere geldi ben de bilmiyorum. ürünlerinin tadı fena olmamakla birlikte sağlıklı olup olmadığını değerlendirecek bilgi düzeyine de sahip değilim. ancak fiyat/(hizmet * lezzet) olarak çok uygundur.

    sanırım en büyük handikapı yemekleri yedikten sonra çay/sigara yaparken garsonların "hadi kalkın artık. sizden sonra başkası da oturacak oraya, herkes sizin gibi yaparsa burası para kazanamaz." manasına gelen bakışlarıdır.

    not: bu söylediklerim izmir yolu/özlüce şubesi için geçerlidir.

    edit: bu entry'den dolayı bu kadar çok mesaj alacağımı ben de tahmin etmiyordum. o zaman şunu da açıklamam gerekiyor ki biz olayı gerçekten abarttık. "şunu yedik, bunu yedik." demeyi sevmem ama ekmek kadayıfını da yedikten sonra uzun uzun çay ve sigara keyfi yapmıştık. garsonların o malum bakışları o an için sadece bize özel de olabilir.
4482 entry daha
hesabın var mı? giriş yap