6 entry daha
  • "abarttım! çin'den 9.000 tl toplu paket açılışı!" başlıklı videosu zaten hp sponsorlu olan video. videonun fazla izlenmesi şartıyla hp'nin iyi para verdiğini düşünürsek, izlenmek için 9.000 tl'lik alışveriş yapması olası.

    ama benim takıldığım hp'nin sponsor olduğunu videoda ve açıklamada belirtmemesi. yakın zamanda sponsorlu içeriklerin belirtilmesi zorunlu olacak diye haberler vardı ama hala bu durum gerçekleşmedi ya da türkiye'de hala böyle çakallıklar yapılıyor.

    ayrıca bu kardeşimiz zaten gearbest türkiye'nin youtube kanalı için video çekmiş birisi. gayet açık işbirlikleri söz konusu.

    lemur hakkında söyleyeceklerimse, eskiden iyiydi. sponsorluk almasına ilk başta sevinmiştim ama sonradan o da diğerleri gibi ortada sponsorluk yokmuş gibi izleyicilerini kekliyor. iyisini kötüsünü söyle işte ürünlerin. babo films'le video çekmesinden bahsetmiyorum bile. neden öyle bir salaklık yaptı anlamadım.

    ayrıca o çok övdüğün gearbest bana bozuk ürün geldiği halde tam para iadesi yapmadı. çingene gibi yarısını verdi. ürün yatıyor evde.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap