2 entry daha
  • çok geçmiş olsun. insanın yapmadığı bir şey yüzünden madden zarara uğraması kadar can sıkıcı bir durum olamaz. ne kadar kurumsal da olsalar firmaların birçoğu kimi tutsak da tüylerini yolsak diye düşünüp hareket ettiklerinden böyle haksızlıklara maruz kalınıyor.
    en güzeli öncesi ve sonrası fotoğraflamak. buna benzer bir olayı taşındığım evin sahibiyle yaşadım. 3 yıl önce taşınırken nasılsa bize boyalı/badanalı/bakımlı vermediler diye açıkçası kontrol etmedik ve haliyle fotoğraf filan çekmedik. evden taşınalı iki ay oldu ve ben depozitomun yarısını ancak yeni alabildim. nedeni de mutfak tezgahının (siyah üzeri beyaz benekli tahta mıdır nedir bilinmez) üzerine sıcak tencere koymuşuz solmuş. ki bunu bizim yaptığımız belli değil. fotoğraflarla da kanıtlayamıyoruz çünkü çekmemişiz. günlerce yapılan telefon kavgalarından sonra lanet olsun diyerek depozitonun yarısına razı oldum.

    işin özü rezalet puanım 8/10 dur. 2 puanı da arkadaşın hatasından kestim. ne olursa olsun herhangi bir şeyi teslim aldığınızda fotoğraf ve videosunu çekin, tarihini de mutlaka ekleyin. bu devirde kimseye güvenmiycen babana bile.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap