• bahçeli'dir.

    akp, terörist başını koruyan ve onu zamanında attığı imza ile idamdan kurtaran devlet bahçeli ile ortaklık yapmaktadır. ne kadar da hafızasız bir milletiz değil mi ?

    hdp'nin mecliste olması yüzünden chp'lilere atar-gider yapanlara duyurulur. bu utanç sizin eseriniz. zamanında terörist başını idam etmeyip, beslemeye karar veren kim ise gidin ondan hesap sorun.

    (bkz: öyle göte böyle yarak)

    balık hafızalı olanlar için o dönem ne olmuştu kısaca özetleyelim. apo'yu asacağız söylemiyle milyonlarca milliyetçi oyu alıp iktidara ortak olan bahçeli ve mhp, 25 kasım 1999'da yargıtay tarafindan da onaylanan idam kararını uygulamamış, ardindan 12 ocak 2000 tarihinde koalisyon ortakları ile yapılan 7.5 saatlik toplantı sonrası aşağıda ekte de bulunan bu kararın altına imzasini atarak apo'yu idamdan kurtarmıştı.

    karar metni
    apo'yu ipten alan belge
    al oku
    diğer bir kaynak

    eee gençler hadi şimdi atıp tutun bakalım yok chp'liler ona buna destek veriyor mutlu musunuz yok terör rerererörörö falan diye. buna cevap verin önce buna. mhp bunun hesabını versin, akp bu mhp ile nasıl ittifak kuruyor bunun hesabını versin ? hadi ak troller destekledikleriniz kimlerle neyin pazarlığını yapiyor cevap verin bakalım.

    edit : akp'nin, apo'nun idamdan kurtarilmasına müdahil oluşu için (bkz: #78800382)
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap