• türkiye'yi son yıllarda sırtlayan iki sektör. ortak özellikler;

    temel ihtiyaç olmalarından mütevellit talep asla azalmıyor. nefes alan her canlı iki sektörün de doğal müşterisi. kirada oturanlar demeyin, onlar da dolaylı olarak talep yaratıyor.

    türkiye'deki zenginler maslak'da 30 katlı bir apartman dairesinde oturmayı zenginlik görebiliyor. bir alman kasabasında yaşayan ortalama gelirli göçmen bir türk vatandaşına desen ki bak bu evlerde zenginler oturuyor, güler geçer. o görgüye sahiptir yani.
    yine aynı şekilde bizim zenginimiz, sosyal medyadan ve haberlerden takip edebileceğiniz üzere tüm türkiye'nin tanıdığı, hatrı sayılır bir kısmının da müşterisi olduğu en popüler escort'larla birlikte olmayı bir meziyet sanmaktadır.
    sonuç olarak inşaat sektöründe de fahişelikte de üst segment müşteri, butik ürün değil, bildiğin fabrikasyon ürünlere bile tav olabilmektedir. dolayısıyla arzda kaliteye ve imalat fiyatlarının artışına sebep olacak talep gereksinimleri yoktur. bu da kar oranlarını arttırmaktadır.

    bir çikolata banyosu videosu izledikten sonra aklıma bunları yazmak geldi nedense. yanlış anlaşılmasın; özgürlükçü, liberteryan bir insanım. insanın; kadın erkek farketmez, zevk için her türlü özgürlüğünü desteklerim. ancak zevk için değil para için basitleşmek, bir de bunu üstün estetik görgüsü yoksunluğuyla harmanlamak, dahası kendini izlediğinde bile gördüğünden memnun olup bunu başkalarıyla paylaşacak kadar "filtresiz" olmak, bilemiyorum altan...
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap