• gezi sürecinden sonra cihangir'den kadıköy'e kaçanların küçükbaş hayvan gibi kürt mafia çomarları ile tekrar düzene sokuldukları lümpen barlardır.
    ilgi arayan yeni ünlüler, bir dizide üç beş sahne rolü olup da karı kız- oğlan - cicik cücük ne varsa düşürmeye çalışanlar, eli ayağı biraz düzgün, okumak için aldığı parayı mekanlarda harcamayı seven zengin fakir her kesimden unisex taşak kafalıların gittiği mekanlar bunlar.

    kadıköy, kendi karateristiği ile geziye kadar iyi kötü olaysız, şer odaksız devam ederken
    nereden geldiği bilinmeyen paralarla sıra sıra mekan satın alan bu oluşumlar, kurnazca tatiklerle geri zekalı ve lümpen süzgeci gibi bütün işe yaramaz boş beleş tipleri mekanlarına doldurdular.

    oluşan kalabalığı gören genç, henüz gerçek anlamda şehir ve kültür görmemiş öğrencileri de çekip, yayılma işlerine ve bu arada kriminal kariyerlerine de hız verdiler.

    tv kanallarının zottirik programlarına ünlü görebilmek için her gün kumanyalarını alıp servislere binip ikitelli ye yol yapan beylikdüzü seyirci teyzeleri gibi, dizi ünlüsü görmeye giden, elinde bira, topuğunda nasır, ayakta saatlerce takılıp göz süzen bizim hiç bitmeyen ezik kadınlarımız, bir örnek hipster sakalları ile bin ayıp örten mahmut tuncer, polat alemdar, küçük emrah, burak özçivit kılıklılarımız ile dolu buralar.

    tüm bunlar aslında gülünüp geçilecek, eskinin arabesk kültürünün yerini daha yüksek eğitim seviyesinden gençlerle doldurulduğu bir sınıf olarak tespiti yapılıp incelebilinecek iken, gün geçmiyor ki ezilen kürt halkının masum mafia sının ezilen garsonları ve getirdikleri diğer pislikler ayağımıza dolaşmasın...

    son örnek olarak ;
    (bkz: 5 temmuz 2018 kadıköy goygoy bar saldırısı)
hesabın var mı? giriş yap