11 entry daha
  • ermenistan'daki sovyetlerden kalma mafya sistemini gün ve gün biraz daha bitiren adam. yukarıda bir yerde bir yaradan varsa ermeni milletine o yaradan tarafından gönderilmiş olabilir kendisi.

    yapılan soruşturmalarda ortaya çıkanlar dehşet verici durumda. ekonomik olarak zaten çok kısıtlı kaynakları olan, 3 milyonluk bu küçük ülkeyi 20 yıldan fazladır 4-5 kişi resmen haraca bağlamış.

    sırf eski cumhurbaşkanı robert koçaryan'ın yurtdışına kaçırdığı mal varlığı 6 milyar dolar civarlarında. gdp'si 11 milyar dolar olan bir ülkeden bahsediyoruz ve sadece 1 adam, 6 milyar dolar çalmış.

    manvel grigoryan adlı generalin evine baskın düzenlendi.

    adam 2016 yılındaki ermenistan-azerbaycan arasında 4 gün süren savaştan sonra okulda harçlıklarını biriktiren ve cephedeki askerlere yiyecek alıp gönderen okul öğrencilerinin gönderdiği gıdaları alıp villasına depolamış ve çiftliğinde kurduğu hayvanat bahçsesindeki aslan ve ayılara yem olarak kullanmış.

    yapılan baskında çocukların askerlere yazdığı mektuplar erzak kutularının üzerinde bulundu.

    baskında ayrıca bulunan milyonlarca dolarlık araba koleksiyonu, adına kayıtlı yüzlerce tapu evrağı, yüz binlerce dolar para, silahlar, roketatarlar, aslanlar, ayılar vs aşağıdaki videodan izlenebilir,

    https://www.youtube.com/watch?v=b60wsxiv3hs

    --
    ermenistan halkı bağımsızlığından beridir ilk kez milleti için çalışan, çalmayan, yolsuzluğa göz yummayan bir lidere sahip. kuşkusuz ki bütün sorunlar hemen çözülmeyecek ama bir kaç sene içerisinde ülkenin çok daha iyi bir durumda olacağı kesin. sadece biraz sabır.
226 entry daha
hesabın var mı? giriş yap