• tam rezalet mi bilmiyorum ama decathlonun internet sitesinden alışveriş yapacakların dikkatle okumasını tavsiye ediyorum.

    2 temmuz pzt günü decathlon bursa korupark şubesinden balık tutmak için ıtıvıt 2 kano satın aldım. ancak satış görevlisi ellerinde kürek olmadığını internetten sipariş verdiğim taktirde 2 güne elime ulaşacağını söyledi. ben de 3 temmuz sabah 7.00da siparişimi verdim.

    ancak decathlon 3 temmuz salı gününden 7 temmuz cumartesi gününe kadar stokta olduğu onaylanan kano küreğini bir türlü kargoya teslim edemedi. üstelik web sitesinde 1 iş gününde teslimat yapabildiklerini yazmışlar utanmadan.

    ancak 7 temmuz sabahıkargoya teslim edebildiler.

    ancak ben yarın istanbula dönüyorum tatilim bitmiş oluyor dolayısıyla kanoyu kullanmadan eve dönüyorum. defalarca uyarmama aramama mesaj atmama rağmen decathlon gibi kurumsal bir firma 4 günde kargoya teslim edemiyor.

    üstelik aras kargo kargomun 16 temmuz yani 12 gün sonra anca dağıtıma çıkacağını söylüyor şaka gibi :) bakalım akıbeti nolcak kargo nerelere gidip gelecek görecez.

    yani decathlon web sitesinden sipariş verecekseniz öyle hızlı kargo falan beklemeyin kağnı hızıyla çalışıyor beyefendiler. ulan ben internetten satış yaptığım zamanlarda 24 saat içinde kargoyu teslim etmezsem müşteriler isyan ediyordu. decathlondaki bu rahatlık nereden geliyor bilmiyorum çünkü sadece bana değil çoğu müşteriye bu şekilde geç kargoluyorlar siparişleri.
hesabın var mı? giriş yap