11 entry daha
  • oyunda iki kişi kalsa dahi oynayacağım hissi hiç gitmiyor çocukluğumu aldı benden nedendir bilinmez beni çeken bir şey var bu oyunda.

    edit: sunucular an itibari ile kapanmış. üzüntü ile karışık kin besliyorum. benim ara sıra girerim maziyi yad ederim diye beklettiğim, binlerce liralık hesabım olmasa da yüzlerce liralık hesabım vardı ki maddi boyutunda değil 12 yaşımdan beri beraber büyüdüğüm özdeşleştiğim bir karakterim vardı. hadi beni geçtim altı bin yedi bin lirayı bulan yüzlerce hesap vardı. haber dahi verilmeden gün için de aniden kapatmışlar oyunu. yaptıkları kul hakkından başka bir şey değil. tüm gm ve emeği geçenleri vicdanları ile baş başa bırakıyorum.

    edit: geniusorc adlı bir şirket oyunun tüm haklarını satın akarak eu ortak serverini kurdular ayrıca pvp değil resmi olarak işlem görüyor. çıktığı günden bu yana oynuyorum azımsanmayacak derece de player var keyif alıyordum ta ki bugün ki ilah 6 güncellemesine kadar. her şeyi tekrar başa sardırdılar pay to win oldu tekrardan iki gün aralıksız emeğimle para kasayım dedim alacağım itemleri 10/1 çıkmadı. ilah 6 güncellmesi de tuzu biberi oldu yılbaşı etkinliği koymuşlar bossların başında milayarlık adamlar duruyor. emekle bir şey yapılmaz tekrardan rip. 2009-2013 yaşandı bitti saygısızca...
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap