• ne yazık ki, dijital yaşamın kölesi olmuş kişilerdir. bu kalıba giren insanların toplamından bulduğum ortak özellik ise gerçek yaşamlarında pasif ve hatta etkisiz eleman niteliğinde olduklarıdır.

    gösteriş ve imaj çağının müminleri ibadetlerini her gün story olarak gerçekleştirip, kutsal mutluluğun tadını çıkarmaktadırlar. gerçek yaşamda insanlardan kaçan, bir merhaba bile diyemeyen bu aciz insan topluluğu ne yazık ki dijital ortamda benliğini bulmuştur.

    dijital yaşam ile reel hayatın bu derecede ters çelişkisi sonucunda ortaya çıkan yapay ve yabani ortam sonucunda birey gerçekliğe karşı dijital reaksiyonlar göstereceklerdir dolayısıyla toplumun kalıplarında oluşan bu story yaşamı, reel toplum tarafından "asalaklar" sınıfı olarak yerini alacaktır.

    bir hayat olarak story'i kendine istikamet belirleyen kişilerin altını çizerek söylüyorum hepsinde benliğin kayganlığı, öz güven eksikliği, toplumsal olaylara yabancılaşma ve bencillik yatmaktadır.

    story'i hayatının merkezine koyan bu "asalaklar" ne yazık ki toplumda yavaşça kendini dolaylı veya dolaysız olarak sildirmiş kişilerdir.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap