7 entry daha
  • galaxy s8'den kurtulduğum gibi aldığım, s8'in sahip olduğu saçma sapan hataların hiçbirini taşımayan akıllı telefon.
    ön kamerası lg g4'ten hallice; kendi fiyat aralığındaki cihazların açık ara en kötüsü. arka kamerası ise aşağı yukarı aynı.
    ekranı s8'den aşağı kalır değil. kulaklık çıkışı müthiş. samsung'da sıfır telefonda dahi yaşanan ince takılmalar bunda yok. sadece parmak izine ayarlı olduğu halde cebinde kendi kendine açılıp kafasına göre takılma sorunu yok. 2 saat ekran süresi almaya uğraşmak yok, zorlanmadan 5 saat sot alıyor. daha hızlı şarj oluyor. s8 üst üste 3 tane uygulama açınca birinciyi komple kapatıyordu, v30'da böyle bir ram problemi yok.

    özetle, neden lg'yi bırakıp samsung'a geçtiğimi sorgulatan, geri döndüğüme de sevindiren, güzide akıllı telefondur. ancak ön kamerayı sık kullanan kullanıcılar uzak durmalıdır.

    edit: şunu anlıyorum, g4'te bootloop yaşamış bir kullanıcı lg'ye eskisi kadar sıcak bakmayabilir. ama hala bootloop ne amk, ghost screen ne amk? 2015 yılında kalmış sorunlar onlar, 3 nesildir görünmüyor lg'nin cihazlarında. g5 çıkmış, g6 çıkmış, g7 çıkmış, v20 çıkmış, v30 çıkmış, pek de bir sorun yaşamamış hiçbiri, adam hala bootloop diyor.

    amd'nin işlemcileri de ısınıyormuş diyorlar, almayalım bence.

    edit 2: o samsung'un ben yanına koyayım afedersiniz, çile çekmişim resmen bir yıl s8'le. v30 iyice açıldı, şarj ve performans sorunlarını unuttum iyice. son derece sorunsuz, akıcı, rahat bir cihaz. kamera konusunda s8'in gerisinde ama kesinlikle çok iyi. müzik konusunda ise insanın duygularını kabartan, gözlerini yaşartan bir performansı var. pili bitmiyor, ısınmıyor, takılmıyor, saçmalamıyor. kullanmaktan büyük keyif alıyorum. piyasada kalmayı başarırsa, lg'den kopmam artık sanırım.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap