• high fidelity kitabını okuduktan sonra bir arkadaşımın gazıyla ileride yazmayı düşündüğüm olası kitap projesidir. gerçekten tüm ilk buluşmalar ve ilişkiler üzerine deneyimlerim bilimkurgu ile gerilim filmi arasında gidip gelmekte.
    hepsinin bir kod adı var ve anısı ama cidden bir ilk 10 listesi yapmak isterdim. yalanlar, beklentiler, bahaneler, kalıplar. yordunuz, yordunuz. özellikle kadınların teselli vermesi benim tüylerimi diken diken ediyor. şükür ki zehrimi içime akıtmayı seven biriyim, kimseye kin kusmam.
    eyvallah sevdik, hoşlanmadın ya da işler yürümedi de; teselli vermek neyin nesi? neyin kafası? kim oluyorsun, iyi niyet göstergesi mi? teselli ödülü mü? " 2c sınıfından s.'ya aşık adam temsili için teşekkürler." oldu olacak "hata sende değil bende" de diyeydin. özgün kadın yok mu? yahu dişe dokunur ayrılık konuşması istiyorum; film izleyin, kitap okuyun. romantik olun lan!
    neyse ideal bir dünyada yaşamıyoruz pek tabii, ama aşk ideal olsun ,süreç ideal olsun.
    "seni hiç tanımamışım."
    "çok yoğunum"
    "seni kırmak istemedim."

    yo dostum, yo... istesen de kıramazsın ilk 5'te öyle büyük hayal kırıklıkları var ki; anama sövsen giremezsin oraya. hayatıma giren tüm kadınlardan özür dileyeceğim bir gün kitabı basacak olursam. hatalarım pek tabii oldu, sevmeyi beceremiyorum, anlamsız gaza gelmeler, abartılı şiirsel konuşmalar. eyvallah da elimizdeki ürün de bu. üzgünüm, başka biri olmak istemem, ama ben sana tavsiye veriyor muyum? sen terk ettin diye daha iyi bir insan mı oldun?

    hayır hayır. anlamadığınız nokta şu; kimse kimseyi incetemez, incinenler bunu yaşamak istedikleri için incinir. aldatmak, hate&love, aldanmak v.b. hepsi insana dair, beni şaşırtamaz kimse.
    kader, the one v.b. kavramları anlamak için 500 days of summer, high fidelity, when harry met sally gibi başucu filmleri var.
    kalbini kıracak adam arayan kadınlara sesleniyorum- uyanın, o bir mit. siz onu istiyorsunuz diye ayak yapıyorlar, o tripler sonra eve gidip mastürbasyon yapıp pişman oluyorlar... evet erkek edebiyatı yaptım, farkındayım, üzgünüm. " sizi çok eril gördüm." ne olaydım? romantik oluruz, kırılgan bulunur. kadınlar, ablalar tav olmayın hemen soğuk davranan düz adamlara... gözünüzü seveyim.

    hayat kozmik bir şaka, bir an önce alışın ve gülmeye başlayın.

    sevgiyle kalın!
hesabın var mı? giriş yap