• çeşme alaçatıdaki esnaf isimli eğlence mekanına kapıdaki arkadaşım vasıtasıyla 5 kişilik rezervasyon yaptırdım. mekana giderken 1 arkadaşımız rahatsızlık geçirdiği için gelemedi. mekanda 4 kişilik servis aldık. hesabı istediğimizde bize 5 kişilik hesap geldi. mekanın işletmecisiyle konuştuğumuzda sistemlerinin böyle olduğunu ve 5 kişilik ücret almak zorunda olduklarını belirtti. ben de kendilerine aldığımız servis karşılığında ücret ödemek istediğimizi belirttim ama kabul etmediler. sırf arkadaşlarımıza rezil olmamak adına olayı büyütmedim yoksa niyetim ücreti ödememekti. türkiyeyi bırakın dünyanın hiçbir yerinde böyle bir rezillik yaşamadım. insanlık hali bazı sıkıntılar yaşayabilirsiz. mekanda hizmet vermediği karşılığı sizden talep edemez. bu mekanın bu paragöz tavrını düşünüp o şekilde hareket etmenizi öneririm. umarım ki insanlar bu fırsatçıları farkeder ve mekanlarını kapatmak zorunda kalırlar

    edit1: şunu belirtmek isterim ki esnaf alaçatıda fix menü ücreti ödeniyor. o da kişi başı 275 tl dir. bizden istenen ücret 1395 tl olmuştur. 20 tl meyve tabağına yazılmış. herşey dahil menüye o dahil değilmiş. 1 arkadaşımız gelmediğinden 275 tl fazladan ödedik.

    edit2: kendilerinin instagram hesabına konuyu ayrıntılı dm ile yazdım. cevap verme gereği duymadan kalp atmışlar. ya gerçekten böyle bir işletme mantığı olur mu?
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap