3264 entry daha
  • herkese merhaba , daha önce sözlük üzerinden istanbula geldiğimde yurtdışına gitmek, çekim yapmak, hatta yerleşip yaşamak vb şeyler için iletişime geçilmesini rica etmiştim. bir çok yazan oldu ancak buraya da duyuru açıyorum.

    kısacası yetenekli , kamera karşısında rahat olabilen içerik yaratıcıları arıyorum. her türlü ekipman, kurgu vs size sağlanacak imkan olarak. sadece yetenekli olmanız, bu işe zaman ayırmak istemeniz önemli. hobi ile iş arasındaki sorumluluk farkını anlayabilir olmalısınız. iş için yapıldığında oyun oynamak da , makyaj videosu çekmek de bir yetenektir. önemli olan iyi olmanız, ya da geliştirebilmeniz kendinizi.

    aynı şekilde gezme alışkanlığı olan, ya da bunu kazanmak isteyen kişilere de yurtdışındaki ofislerde görev listesi karşılığında barınma, konaklama vb her türlü ihtiyacınız karşılanıyor ilk aşamada.

    lokasyon olarak istanbulda kadıköydedir ofis. amsterdam ve pragda kendi bünyemize ait ofislerimiz var. aynı şekilde berlin ve sicilyada da sorunsuz konaklatma imkanım mevcut, ofis olmasa da. ilk olarak bu şehirlerin tercih edilmesi benim için daha uygun olur.

    aynı şekilde ekosisteme dahil olmak, işini ilerletmek, geliştirmek vb konularda fikir almak isteyen, girişimci ruhlu kişileri de bahariyedeki ofisime bekliyorum. görüşmek üzere, güzel haftalar.

    gelen sorular üzerine dipnot :

    ofisin bir bölümü sosyal medya evi, yayın akışı oluşturmak için kullanılacak tv gibi. örneğin 10-12 yemek 12-14 makyaj 14-17 çizim / sketch 17-19 fotoğrafçılık 19-22 oyun vb gibi. sadece bu projede yer almak için bile katılabilirsiniz istiyorsanız. ekstrem yetenekler aramıyorum.

    yurtdışı ayağı için elbette biraz daha bilgili olmak gerekli, yaptığınız şeye hakim olmalısınız yani.
10107 entry daha
hesabın var mı? giriş yap