6 entry daha
  • kadın arzının daha yüksek olduğu, kuşak farkı teriminin demode ve aptalca bulunduğu, erkeklerin nefes alsın yeter demediği, herkesin kendi mutluluğu için özgürce karar aldığı ülkelerde bir ileri versiyonuna rastlanır.

    yani her on yılda bir, çevresindeki kadınları (veya erkekleri) bir düşük modelle değiştiren erkekler (ve kadınlar).

    (bkz: donald trump)

    (bkz: shakira)

    (bkz: tom cruise)

    (bkz: demi moore)

    ve birçok diğerleri.

    bunlar sahip oldukları mercedesleri de on yıla kalmadan yenilerler. (tabi o ülkelerde bir mercedes alırken, iki tane de devlete almak gerekmiyor. neyse bu başka konu).

    bu erkeklerin bakış açısına göre bir kadın 36 yaşına geldiğinde, bozdurup iki 18'lik yapma zamanı gelmiştir. çünkü, derler ki 36 yaş kadınlarda fazla arıza çıkarma yaşıdır. evlilik mevlilik, estetik giderleri, her gece mesaj atan talipleri azaldıkça ellerinde kaldığına inandıkları erkeğe daha fazla tırnaklarını geçirerek yapışma çabası.

    çekilir şeyler değil.

    kadınların kendilerini güçsüz ve cinselliğin tek teminatı olarak tanıttıkları, erkekleri her şeyden habersiz, saf yaratıklar olarak gördükleri ve erkeğin etinden sütünden ve hatta öldüğünde mirasından yağ çıkarmanın geleneksel hale geldiği bizim ülkemizde durum böyle değil. bizde hala erkekler kendi isteklerine göre değil, toplumun onlara uygun gördüğü şekilde yaşıyor. çünkü boşanmayı güçleştiren , mizandirik yasalarımız var.

    fakat kadının sadece kendisini seven, yanında olan bir erkek olsun diye can attığı rusya ve eski doğu bloğu ülkelerinde bu model yenileyen erkeklerin zengin olması bile gerekmiyor. çünkü erkeğin malı mülkünden de öte, sadece bir erkek olduğu için bir değeri var. (bize çok ütopik geliyor böyle şeyler tâbi.)

    yıllar önce bir tane rus, orta gelirli adam tanıdım. (öyle çok zengin değil, ama her halinden kalite akıyor) . 64 yaşında. ama görseniz 40 demezsiniz. sırrını sordum. dedi ki, 35 yaşından bu yana düzenli olarak her on senede bir model küçültüyormuş.

    ilk anda anlamadım. sonra açıkladı. o aralar sevgilisi 30'lu yaşlarında bir sarışındı. bilmiyorum hala o kadın mıdır.

    ve kadın adama aşk dolu gözlerle bakıyordu. ben onca yılda hiçbir türk kadının bir erkeğe böyle aşk dolu baktığını görmedim.

    bilemedim altan. doğrusu ne, kesinlikle bilemedim.

    bunları düşünürken, 21. yüzyılda 10 yaş farkın kuşak farkı olarak görülebildiği bizimki gibi kültürlerin varlığına inanayım mı, yoksa güleyim mi karar veremedim.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap