28 entry daha
  • acilin kollajen delisi geldi...

    oncelikle kemik suyu ile basladim olaya, ancak hem turkiyedeki hayvanlarin antibiyotik delisi olabilecegi kuskusu, hem de saatlerce kaynatma zahmeti beni pes ettirdi. aysegul coruhlu'nun 10 mglik ve 7 gunluk urununun 200 tl olmasi (ne kirdi parayi!) ve turkiyede yuksek dozlu tip 1-3 kollajen olmamasi sebebiyle iherb'e dondum.

    ilk once bio yararlaniminin daha yuksek oldugu iddia edilen deniz urunu bazli toz kollajeni denedim : collagenup
    icerisinde hyaluronic acid ve vitamin c de mevcut oldugu icin ugrastirmadan sabah 1 sise suyun icine koyarak tukettim, ancak icimi hic kolay degildi (baska bir sey ile de icilebilegi soyleniyor, ancak yaptigim arastirmalar kollajenden maksimum fayda saglayabilmek icin ac karinla ve sadece su ile tuketilmesini oneriyor). hafif balik kokusu midemi kaldirmaz, ben en faydalisini iceyim diyorsaniz onerim bu.

    deniz bazli olmasina gerek yok, temiz sigir kollajeni olsun dedigim anda ise ideal kollajenimi su urunde buldum: california gold nutrition (edit: onceden neocell kullaniyordum ama california gold ayni ozellikte ve daha hesapli)
    sabah ac karinla 6 tableti yutuyorsunuz (yani 6.000 mg kollagen almis oluyorsunuz), yarim saat bekleyip normal kahvaltinizi yapiyorsunuz. icinde c vitamini mevcut, ayrica almaniza gerek yok ama ben yine de 500 mglik ester c de cakiyorum yaninda. 250 tablet var icinde bu da 42 gune yakin gidiyor ve fiyat 20 euroyu gecmiyor, boylece gumruk vergisi odemiyorsunuz. 3. kutumu bitirmek uzereyim ve gayet memnunum.

    kollajenin faydasini gormek icin 2-3 ay kullanilmasi gerektigi soyleniyor, ancak forumlar incelediginizde kullanan cogu kimse bunu omur boyu kullanacagini soyluyor, zira sadece cilt ve eklemler degil ayni zamanda gecirgen bagirsak sendoromuna da iyi geliyor.

    siz de iherbden almak isterseniz tek yapmaniz gereken urun geldiginde ya da gelmeden once herhangi bir doktordan durum raporu ya da recete almak... urun linklerinde de bulunan ortak kazanimli indirim kodu: gan8684

    eger iherbden urun getirmeyle alakali akliniza takilan bir sorun varsa buraya buyrunuz (bkz: #81254039)
260 entry daha
hesabın var mı? giriş yap