• cinsel kimliğinin ya da yöneliminin farkına varıp bunu nihayete erdirme bağlamında, ekşi sözlük ün lgbti+ yazarlarının yaşamış oldukları ve tahminimce unutulmaz olması kuvvetle muhtemel olan ilk eşcinsel ilişkilerine dair akıllarında kalan deneyimlerdir.

    reelde değil ama burada ve sanal dünyanın farklı kulvarlarında eşcinsel olduğumu ifade ettim ve etmeye de devam edeceğim. kendimle barışığım. neysem oyum. yarasa olmayı ya da gölgede yaşamayı reddediyorum.

    elbette vakti gelince reelde de ben buyum diyeceğim ama şu an için kendi gerçekliğimi, benzer gerçekliğe sahip olan insanlarla paylaşmayı tercih ediyorum.

    neyse sözü uzatmadan ilk eşcinsel deneyimimi kısaca anlatayım.

    18 yaşıma yeni girmiştim ya da girmek üzereydim, tam hatırlamıyorum. kendi gerçekliğimi çoktan fark etmiştim. ilk başlarda rahatsız olmuştum bu durumdan. kendimde bir hata arıyordum. yanlış giden bir şey olduğunu düşünüyordum.

    kabullenmesi zordu eşcinsel oluşum. çok bocaladım. bunalıma bile girdim bir dönem. sonra araştırdıkça ve benim gibi insanları tanıdıkça, içinde bulunduğum durumun o kadar da kötü bir şey olmadığı anladım.

    nihayetinde böyle doğmuştum. duygularım hep bu yöndeydi zaten. erkek akranlarıma kızlardan daha ilgi duyuyordum. doktorculuk falan oynarken hep hasta ben oluyordum. masum ellemeler, yoklamalar, okşamalar bir süre sonra o merakı tetikledi ve ilk eşcinsel deneyimimi nihayetinde yaşadım.

    sakın kafa buluyorum gibi gelmesin ama ilk deneyimimi su servisi yapan çocukla yaşadım. şaka falan değil, gerçek söylüyorum. o 18 yaşındaydı. daha deneyimliydi. birkaç ilişkisi olmuştu. su getire götüre kapıyı her açışımda karşılıklı bakışmalar yaşıyorduk. yani bir elektriklenme vardı. tabi söze dökemiyorduk.

    sonra bir gün evde yalnız iken su sipariş ettim. o gelince, kapıyı benim açtığımı görüp yalnız mısın diye sordu. normalde kapıyı annem açardı, sonra ben gelirdim. yalnızım dedim ve girebilir miyim demişti. bende olur demiştim.

    sonra işte kalbim yerinden fırlayacak gibiydi. odama gittik. soyunup sırtüstü yatağa uzandım. o da soyundu ve yüzü yüzüme dönük bir şekilde, gövdesi bacaklarımın arasına gelecek şekilde yerleşti.

    ve ilk dediği şey; emin misin oldu. gözlerinin içine bakıp evet der demez bir anda içime girdi ve o an öyle bir acı hissettim ki, kendimi geri çektim. anlatamam o acıyı. ilk defa olduğunu bilmiyordu. gerçi söylememiştim. özür diledi. bir süre geçtikten sonra tekrar denedik ve bu sefer daha yavaş ve şefkatliydi.

    ilk eşcinsel ilişkim acı verdi bana ama onunla benim bedenlerimizin sıcaklığını hissetmek apayrı bir hazdı. hiç unutamadım onu. bir kere oldu ve bir daha da olmadı onunla.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap