• sanıyorsunuz ki ekonomi battıkça bunlar aç kalacak..

    tam salaksınız ve ben analarınızı dükkanın arka tarafında sikerken kanırtmanın ayarını kaçırmışım.

    hadi ekonomi batıyor diyelim..
    bedelini sen ödeyeceksin yine. bunlar bir sikim üretmediği gibi, bit, kene, sülük takımından asalak. sütünü memen kanayıncaya kadar sağacak, kanını kuruyuncaya kadar emecek ve üredikçe üreyecek,
    amkdumun zibidisi, siken tarafta mı olursun, sikilen tarafta mı?

    hadi memleket battı diyelim. vaz mı geçecek bunlar? utanacak mı, üzülecek mi?herşey ellerinde, yargı, polis, adalet, aklına ne geliyorsa, evine girecek, seni soyacak, seni aç bırakacak, beş yerine on çocuk doğuracak. sen diyorsun ya "çucuklar masumdur" diye. duygunu insanlığını, zayıflığını, hassasiyetini, merhametini, korkunu bile sömürecek bunlar.
    svihs diyorsun yavşak.
    bunlar egemen, güçlü, kalabalık, seni her türlü evire çevire, kanırta kanırta sikecekler.

    batarsak akıllanırlar !!. zaten biliyorlar. domuz gibi biliyorlar.. kim olduklarını.. adamlar bataklık sülüğü.. batmaktan, korkar bari bunlar diye heves ediyorsun ya .. etme.

    batmak onlara güzel..
    adam zaten diyor.. kurtarmasaydınız da ingiliz egemenliğinde kalsaydık daha iyiydi diye. açıkça diyor. hiç kıvırmıyor. batsın amk diyor.. ben asalaklıktan başka bir şey bilmiyorum diyor. "çoğunluğun egemenliği diye bir şey uydurdunuz, demokrasi seçimi neyin. alın götünüze soktuk, biz çoğunluğuz" diyor.
    ağlama. kıvırma. git 19. yüzyıl tarihi oku yavşak götveren.
hesabın var mı? giriş yap